G4Media.ro

Ce spune candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei despre Ciolacu, Ciucă, Băsescu, Nicușor…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ce spune candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei despre Ciolacu, Ciucă, Băsescu, Nicușor Dan și Piedone / Medicul Cîrstoiu, despre el însuși: ”Muncește prea mult. Prea dinamic. Vin primul și plec ultimul la spital. Așa o să fie și la primărie”

Medicul Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, i-a descris miercuri seară, la Antena 3, pe Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu, Traian Băsescu, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone.

Moderatorul emisiunii, Radu Tudor, care a mărturisit în emisiune că are o relație specială cu medicul Cîrstoiu, care l-ar fi ajutat pe el și pe alți colegi, i-a solicitat să pună calificative numelor de politicieni pe care le va pronunța. Iată numele și răspunsurile candidatului PSD-PNL la primăria Capitalei:

Nicolae Ciucă: Un om admirabil

Marcel Ciolacu: Un prieten desăvârșit

Traian Băsescu: Un om apropiat care a însemnat ceva în istoria Capitalei

Nicușor Dan: Un matematician bun

Piedone: Un om harnic

Întrebat care este principalul defect al său, Cătălin Cârstoiu a spus despre el însuși: ”Muncește prea mult. Prea dinamic. Vin primul și plec ultimul la spital. Așa o să fie și la primărie.”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Lăuda de sine,nu miroase-a bine!

  2. Nu, dar o sa invete. Ce nu face el pt voturi in numele usl. Deja s-a mutat in studiourile haznalelor de partid, pr ostimea trebuie pr stita. Din nou.

  3. Doctorul avem de toate care a ajutat niste pile ale lui Radu Tudor in schimb a lasat sa moara niste necunoscuti care au ars intr-un clug de golani se ridica singur in slavi. E haznaua3, ce e nou in asta?

  4. Slogan vechi, neaoș: Pentru cauza lui Stalin și-a lui Lenin cu Dumnezeu înainte!

  5. Vezi că la primărie se câștigă mult mai puțin ca la spital, dom doctor. Dar stai liniștit, oricum câștigă Nicușor. Mai trăiesc și oameni cu cap în București.

  6. Ce diferenta intre acesta si Nicusor Dan. Nicusor Dan este de o modestie iesita din comun. Am vazut aseara emisiune lui Nicusor Dan cu Denise Rifai. La intrebarea cum se simte ca a fost in primii 10 matematicieni romani, raspunsul trebuie vazut de toate aceste loaze care nu stiu cum sa se mai laude pentru nimic. Raspunsul lui Nicusor Dan este plin de mmodestie si smerenie. Si nu se lauda ca este modest….

  7. Averea pe care o are omul asta este facuta de la stat sau din privat? Mi se pare ciudata imbarligatura de job-uri pe care le are, este rector, este manager de spital ce este pana la urma? Are clinici private? la ce-i mai trebuie job la stat daca are clinici private? Sau nu merg afacerile private fara job-urile la stat? Daca am inteles bine castiga 10000 Euro pe luna de la stat, mai mult decat oamenii care conduc aceasta tara? Se va multumi cu salariul de la primaria capitalei sau se bazeaza pe alte invarteli? Eu cred ca este numai un alt baiat smecher imbogatit pe spatele statului roman din banii contribuabililor.