G4Media.ro

Ce poți să faci în acest weekend în București / Lista evenimentelor…

Sursa foto: Pixabay

Ce poți să faci în acest weekend în București / Lista evenimentelor / Fotbal, căței, picnic, fluturi, filme, teatru și tradiții

Meciurile Campionatului European pot fi urmărite și în aer liber, iar cei care nu suportă fotbalul pot petrece o amiază la picnic sau pot vizita o expoziție de fluturi exotici spectaculoși, în acest weekend, în București.

În Piața George Enescu din București a fost amenajat un fan zone și a fost montat un ecran uriaș de 60 de metri. Până pe 14 iulie, microbiștii pot vedea toate meciurile de la EURO 2024 pe Calea Victoriei, în parcarea de lângă Ateneul Român, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio București.

Următorul târg la care puteți adopta un cățel ASPA va avea loc sâmbătă, 22 iunie, într-o locație inedită – Art Safari Bucharest, din str. Lipscani nr. 18-20, Centrul Vechi.

Amzei Block Party revine între 22 și 23 iunie cea de-a doua ediție, oferind bucureștenilor ocazia să-și reimagineze orașul printr-un Picnic urban și printr-o serie de activități culturale, muzică, jocuri și delicii culinare în mijlocul intersecției de La Mița Biciclista.

Fluturi exotici spectaculoşi din sud-estul Asiei, America Centrală şi de Sud, dar şi din Africa Ecuatorială vor putea fi admiraţi la Muzeul „Grigore Antipa”, în cadrul unei expoziţii temporare deschise într-o seră special amenajată.

Laureate cu Premiul Oscar si celebre simboluri ale feminității, Jessica Chastain și Anne Hathaway se prezintă pe marile ecrane pentru prima dată în dublă postură de prietene și rivale în filmul „Instinct de mamă”, distribuit în cinematografe de Vertical Entertainment, începând de mâine, 21 iunie.

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după aventurile din filmul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie.

La cererea publicului, organizatorii anunță prelungirea expozitiilor „Being Van Gogh” și „From Monet to Kandinsky” din cadrul evenimentului „Immersive Bucharest” cu două săptămâni, până pe data de 30 iunie 2024.

Tradiţionalul Târg de Sânziene se va desfăşura în perioada 21 – 23 iunie, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român. În cele trei zile ale evenimentului, meşterii invitaţi, lemnari, pielari, ceramişti, iconari, ţesători, vor demonstra şi vor povesti despre meşteşugul practicat tuturor celor interesaţi.

În weekendul 21-23 iunie, Baletul Operei Comice pentru Copii oferă publicului o bijuterie a dansului clasic, creație a marelui coregraf rus Marius Petipa, părintele baletului, pe muzica inegalabilului compozitor Piotr Ilici Ceaikovski: „Frumoasa din pădurea adormită”.

Două competiţii de oină, Cupa Regelui şi Cupa Reginei, îşi vor stabili câştigătorii, duminică 23 iunie, pe Stadionul Naţional „Arcul de Triumf” din Bucureşti. Anul acesta, evenimentul va marca 125 de ani de la primul campionat național de oină.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...