G4Media.ro

Câteva sute de protestatari în Piața Victoriei: „Democraţia moare în gaze şi…

Câteva sute de protestatari în Piața Victoriei: „Democraţia moare în gaze şi bastoane!”

Câteva sute de protestatari s-au strâns vineri seară în Piața Victoriei la evenimentul organizat pe Facebook sub numele „Democraţia moare în gaze şi bastoane!”, transmite Agerpres.

Primii manifestanţi au ajuns în spaţiul din centrul pieţei înainte de ora 19,00, până la ora 20,00 strângându-se peste 200 de persoane. Tot atunci au ajuns în zonă şi primii jandarmi, care au început instalarea gardurilor de protecţie în jurul spaţiului ocupat de manifestanţi.

Protestatarii au steaguri ale României şi ale altor state europene. În zonă se află şi agenţi de la Poliţia Rutieră, însă traficul nu este încă afectat.

Foto: Adrian Albu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Bravo! Toată lumea în strada!!! M___Psd

 2. Sloganul serii:”Cât de javră poți să fii, să gazezi niște copii !”

  • Purtatorul de cuvant al jandarmeriei, va spune cu mana pe drapel ca au fost aerosoli si nu gaze, asa cum rautacios se vehiculeaza.

 3. 1) Dacă FADERE ( Federația Asociațiilor De Români Din Europa ) și-a retras cererea de autorizație & nu și-a mai asumat răspunderea organizării miting-ului, pe baza cărui protocol sunt judecați/acuzați jandarmii?

  2) Legea offshore deranjează pe mulți străini. Foarte bine.

  3) Jurnaliștii nu se pun niciodată perete între protestatari și forțele de ordine. „Bieții jurnaliști” austrieci sunt niște escroci – dar mai escroci (și corupți) sunt politicienii austrieci îi deranjează că o firmă din capiatala lor, OMV (pe vremuri se numea Sowjetische Mineralölverwaltung – Administrația Petrolieră Sovietică) pierde bani din cauza legii offshore.

  • Trolul rilache revine cu alte „observații” pe care i le-au dat să le scrie stăpânii lui de la fabrica de troli. Priviti ce reiese, adică ce vor trolii ca oamenii normali la cap sa înțeleagă:
   1) jandarmii au dreptul conferit prin lege să bată in cap oamenii pe stradă, să gazeze zeci de mii de protestatari, să oprească taxiuri pentru a-i bate pe cei dinăuntru, să agreseze jurnaliști, chiar să si ucidă, daca e cazul, toate astea pentru că a fost anulat un protocol semnat de nu știm ce organizație fantomă, fără nicio legătură cu cei peste 100, 000 de oameni, din țară si din diaspora, care au fost pe 10 august in Piața Victoriei.
   2)Legea offshore deranjează străinii, de aceea au fost gazați românii de către trupele de represiune ale guvernului mafiot PSD+ALDE. La mintea lui, trolul rilache face confuzie, probabil, intre gazele din Marea Neagră și gazele lacrimogene din Piața Victoriei.
   3) jurnaliștii austrieci au fost bătuți pentru că „s-au pus” intre protestatari si forțele de ordine. Asta e ca si cum e obligatoriu prin lege să iei bătaie, spune trolul rilache, dacă nu „te pui* inte-un loc unde consideră trolii că trebuie să stai, dar fără să menționeze care ar fi acela. In accepțiunea trolului Rilache, toți ziariștii austrieci sunt escroci, prin definiție, iar toți politicienii austrieci sunt si mai escroci pentru că o firmă din capitala lor se numea ceva cu „sovietic”. Asta este mintea trolului, el tot are punctajul ăsta cu energia, despre care pus sa vorbească si , orice eveniment ar fi, el il leagă fără logică de ce are el nevoie sa trasmita ca mesaj.

  • „Cât de javră poți să fii, să acuzi niște copii-ziariștii…?!”

  • Mesajul era pentru @Rily, zis și „postacul-tonomat”…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.