G4Media.ro

Cătălin Predoiu: Suntem datori să repunem Justiţia română acolo unde îi este…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Cătălin Predoiu: Suntem datori să repunem Justiţia română acolo unde îi este locul, în rândul întâi al justiţiilor europene. Suntem în ceasul al 12-lea pentru a ne îndeplini acest obiectiv

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia Zilei Justiţiei în care afirmă că „suntem datori cu toţii să repunem justiţia română acolo unde îi este locul, în rândul întâi al justiţiilor europene”.

„Căutarea Adevărului şi a Dreptăţii fac parte din natura umană şi constituie un implacabil destin al umanităţii. De aceea, Justitia est fundamentum regnorum şi munca pentru construcţia ‘Catedralei Justiţiei’ este nesfârşită. Rolul Justiţiei nu este doar de a dezlega pricini şi conflicte, de a lămuri acuzaţii şi apărări, ci de a reuşi să facă Dreptate”, a declarat Cătălin Predoiu, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, capacitatea justiţiei de a face dreptate depinde de foarte multe condiţionări, de la calitatea învăţământului juridic superior, a nivelului de pregătire a profesorilor şi absolvenţilor de Drept, până la raţionalitatea organizării instanţelor şi parchetelor şi calitatea legilor adoptate de Parlament.

„De aceea, munca pentru modernizarea şi perfecţionarea Justiţiei este un fel de ‘maraton fără sfârşit’, un drum fără capăt, un ideal care se cere permanent urmărit. Îmi exprim încrederea încrederea că, în 2022, vom continua să marcăm progrese pe acest drum, pentru binele justiţiabililor, pentru binele tuturor, iar succesul va atârna de cooperarea dintre cele trei puteri constituţionale ale statului, dar şi de disponibilitatea fiecărui profesionist implicat în actul de Justiţie.

Cu toţii suntem datori să repunem Justiţia română acolo unde îi este locul, în rândul întâi al justiţiilor europene. Suntem în ceasul al 12-lea pentru a ne îndeplini acest obiectiv. De acest deziderat atârnă interese fundamentale ale cetăţenilor români şi ale statului român”, mai afirmă ministrul Cătălin Predoiu, în mesajul său.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. Toașu’ Preșoiu, marș….

  • Un 💩 de om… Dar așa este în politică… Li se spune „marinari”, deoarece ei plutesc tot timpul, chiar dacă se mai scufundă din când în când…

 2. Catalin Predoiu spune cele mai bune bancuri!hahahahah cat am mai ras!

 3. Fantastic!!! Fără pic de rușine!!! Omul mafiei transpartinice din politica românească are pretenția să îl credem!!!!

 4. cata caterinca si la asta?!

 5. Această CLOACĂ trebuie desființată , rasă de pe fața pământului .

 6. Asta e galbejitul care a dat cea mai mare amnistie din istoria lumii, pus de stâlpul Werner antisemitul, koveshi președinte e prea buna

 7. Asta este culmea ipocriziei! Justiția din România, subordonata politic, este in serviciul cleptocratilor. La fel precum ministrul Predonu.

 8. Nu există justiție în România, prin urmare de ce avem ministrul justiției!? Avem numai hoție in România, de ce nu avem Ministerul hoției? Să ne spună Predoiu care sunt legile hoției ca să le îndeplinim și noi, ăștia care muncim!

 9. lucrurile capata forma dorita de ue si de noi toti . micile imbrinceli din justitie vor inceta si ele .

  • Adica au desfinta justitia ca sa nu isi mai faca griji?
   Lasa mai postac ca toti stiu ca vor castiga alegerile USR apoi iarasi veti intra vechile vostre frici.

 10. Un ministru al justiției foarte bun ar fi fost Kovesi!
  Cu ea, sunt convins, că multe hahalere și mulți mafioți ar fi fost la pârnaie. Chiar și Predoiu nu cred c-ar fi scăpat. De Ficus nici nu mai zic : rămânea boschetar…

 11. Lasa mistoul carpa ordinara. Sa va duceti dreaq toti de pe langa klaus si felix.

 12. El e placuta de frina. Pedala e mai sus.

 13. A trebuit sa va dea Kovesi o palma sa va treziti ? Putorilor.

 14. Atata frica ca nu cumva sa castige USR alegerile nu exista de pe vremea cand ii stiau de frica lui Codruta.

  😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 15. Hai s….r, j…..e!!!

 16. Asta inseamna ca isi dubleaza pensiile speciale…

 17. Am intrat doar pentru comentarii. Nu mă interesează nici măcar un cuvânt scos pe gură de acest individ

 18. Ministrul justiției angajat detinut la penitenciar. Pierderea predoiului

 19. Are dreptate:pe primul loc:la salarii si pensii,nu altceva!!!!