G4Media.ro

Cătălin Drulă, în vizită pe centura Clujului: Dincolo de PR, Emil Boc…

Cătălin Drulă, în vizită pe centura Clujului: Dincolo de PR, Emil Boc nu a fost în stare să semneze contractul pentru centură în 7 ani

Preşedintele USR Cătălin Drulă a fost în vizită pe centura Clujului. Liderul partidului a afirmat că, „dincolo de PR, Emil Boc nu a fost în stare să semneze contractul pentru centură în 7 ani”.

„Am oprit în locul în care ar fi trebuit să înceapă centura metropolitană a Clujului. Şapte ani şi nu există nici măcar un contract semnat. Emil Boc a avut nevoie de şase ani pentru un studiu de fezabilitate. Apoi, a anulat o primă licitaţie. Apoi şi a doua, după ce a dat afară singurul constructor interesat. Cât am fost ministrul Transporturilor, am adus bani şi pentru metroul din Cluj, din PNRR, şi fonduri europene clasice pentru Centură. Nu a făcut nici una, nici alta. Metroul este cel mai întârziat proiect din PNRR, conform guvernului din care face parte chiar PNL”, a scris Cătălin Drulă, sâmbătă pe Facebook.

Liderul USR a mai spus că, „dincolo de PR-ul lui Emil Boc, realitatea este aceasta: nu este în stare să dezvolte mari proiecte”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Boc e un papagal mincinos si incompetent iar clujenii sunt prea molcomi ca sa remarce asta. Nu uitati ca asta e orasul care i-a dat lui Funar mai multe mandate, catastrofa de Funar nefacand nimic, dar absolut nimic pt oras decat sa vopseasca bancile in tricolor

  2. Boc este doar un politruc. Cu administrarea orasului, mai subtire. Beneficiaza de civilizatia oamenilor, nu are niciun merit.

  3. Boc = PDL = FSN = urmașii direcți ai PCR. Să nu uităm.