G4Media.ro

Cătălin Drulă, despre ”stabilitatea țării” invocată de PSD-PNL pentru a guverna împreună:…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cătălin Drulă, despre ”stabilitatea țării” invocată de PSD-PNL pentru a guverna împreună: ”Stăm pe loc, să păstreze ei accesul la resurse şi să fure”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat, duminică, referindu-se la stabilitatea promovată de actuala guvernare, că aceasta înseamnă „să stăm pe loc, să păstreze ei accesul la resurse şi să fure”, transmite Agerpres.

„Avem, în România, o guvernare care zice că promovează stabilitatea. Stabilitatea aceea înseamnă să stăm pe loc, să păstreze ei accesul la resurse şi să fure”, a afirmat Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat de presă transmis de USR.

Cătălin Drulă a continuat, la Madrid, întâlnirile cu românii din diaspora, la evenimentul organizat în Spania fiind prezenţi preşedintele PMP Eugen Tomac, europarlamentarul Vlad Botoş şi preşedintele USR Diaspora, Iulian Lorincz.

În context, liderul USR a vorbit despre importanţa alegerilor din 9 iunie, arătând că rezultatul acestora va influenţa direcţia României pentru următorii zece ani, cel puţin.

„Alegerile acestea sunt cruciale pentru cum va arăta România pentru o generaţie. După 2024, direcţia ţării va fi decisă pentru următorii zece ani sau mai mult. Pericolul cel mai mare pentru România este ca pe 9 iunie oamenii să fie obosiţi sau să îşi facă alt program şi să nu realizeze importanţa votului. Trebuie să ieşim la vot, să arătăm că ne pasă de viitorul României şi să dăm nota de plată celor care au făcut rău ţării”, a declarat, conform comunicatului citat, preşedintele USR, Cătălin Drulă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Drulă,toată lumea fură,într-un procent mai mare sau mai mic.Ce eu nu as fura,dar ce să fur ,praful de pe tobă?eu nu an mici tobă,am acordeon.

  2. Eu nu fur tu nu furi…Ciordacu furaaaa

  3. Cum se zice furăciune pe limba Ficuso-Ciolacosciană = Stabilitate

  4. Cât tupeu și pe drulă ăsta, au distrus opoziția internă în partid și s-au aliat cu toți slinoșii ne securiști doar pentru a-și asigura funcțiile eligibile și strigă hoții la alții. Dă-le Doamne procent cu o cifră!

  5. PSDistii la asta se pricep cel mai bine, la minciuna și furat!