G4Media.ro

Cătălin Drulă, despre comasarea alegerilor din 2024: ”Este o variantă imorală/ Pot…

sursa foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Cătălin Drulă, despre comasarea alegerilor din 2024: ”Este o variantă imorală/ Pot să încerce orice, noi suntem pregătiți pentru 2024”

Varianta comasării alegerilor în 2024 ar fi una ”imorală”, a declarat marţi preşedintele USR, Cătălin Drulă, care a menţionat însă că partidul pe care îl conduce este pregătit „pentru orice scenariu”, transmite Agerpres.ro.

„Nu, pentru că este o variantă imorală. Ea este făcută pur şi simplu dintr-un calcul politic, care şi acela se va dovedi greşit. Noi suntem pregătiţi pentru 2024, în oricare variantă. Pot să încerce să le comaseze, să le pună în cap, să dea buletinele în ordine greşită, orice… Noi suntem pregătiţi, pentru că România este nemulţumită de PSD şi de PNL. De asta sunt disperaţi, de asta se ceartă în fiecare zi şi încearcă să îşi paseze vina. E normal ca un ciclu electoral să fie dedicat unui tip de alegeri. Nu putem să vorbim în acelaşi timp despre stradă, apă, canal şi despre problemele care ţin de preşedintele României sau de Guvern”, a spus el, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul USR.

Cătălin Drulă a menţionat că la alegerile locale există patru buletine de vot, iar o suplimentare a acestora ar reprezenta o tentativă de a-i „ameţi” pe oameni.

„Deja sunt patru buletine de vot în alegerile locale – pentru preşedinte de consiliu judeţean, primar şi cele două consilii, local şi judeţean. Să mai suplimentezi cu încă nişte buletine de vot, încercând să ameţeşti oamenii, cumva… e o jignire. Ca multe lucruri pe care le face această guvernare, cred că o să îi ameţească pe oameni, dându-le şase buletine. (…) E în sine un act de laşitate şi ticăloşie politică, pentru că, dacă ai asumarea acţiunii tale politice, te prezinţi corect în faţa oamenilor. (…) Noi suntem pregătiţi pentru orice scenariu şi optimişti. Suntem optimişti bazat pe această muncă pe care o facem, pe sinceritatea acţiunii noastre politice. Suntem un partid care are un crez, nu un partid a cărui singură menire de a exista, ca la PSD şi PNL, este de a promova specialii”, a spus liderul USR.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Dacă nu intrăm în Schenghen vor comasa alegerile în 2023.

  2. Bravo băieți 👍🏻, și eu pregătit a re – vota USR.
    Aștept să văd și REPER pe unde se mișcă.