G4Media.ro

Cătălin Cîrstoiu, discuţii cu Rafael Mariano Grossi, directorul general al Agenţiei Internaţionale…

Sursa Foto: Facebook/ Cătălin Cârstoiu

Cătălin Cîrstoiu, discuţii cu Rafael Mariano Grossi, directorul general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică: Vom realiza la Spitalul Universitar cel mai important buncăr de radioterapie din România, care va ajuta zeci de mii de pacienţi

Managerul Spitalului Universitar din Capitallă, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei din partea PSD-PNL, a avut discuţii cu Rafael Mariano Grossi, directorul general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică, el anunţând că vor realiza la Spitalul Universitar cel mai important buncăr de radioterapie din România, care va ajuta zeci de mii de pacienţi în fiecare an, transmite News.ro.

”L-am întâmpinat la Spitalul Universitar, pe domnul Rafael Mariano Grossi, directorul general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA) Viena, o vizită pe care am programat-o cu mult timp în urmă şi care continuă viziunea de dezvoltare a Spitalului Universitar. În urma cu 2 ani, SUUB fost nominalizat ca spital de referinţă în cazul unui dezastru nuclear sau radiologic”, a scris medicul Cătălin Cîrstoiu pe Facebook, adăugând că este un proiect unic în Sud-estul Europei.

Cîrstoiu precizează că un obiectiv esenţial este dezvoltarea în spital a unui circuit complet pentru pacienţii oncologici, de la efectuarea de screening şi primele etape ale diagnosticului, la realizarea unui act terapeutic complex – chirurgie oncologică, chimioterapie, radioterapie şi suport psihologic.

”Obiectivul final este că vom realiza la Spitalul Universitar cel mai important buncăr de radioterapie din România, care va ajuta zeci de mii de pacienţi în fiecare an!”, mai spune Cîrstoiu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Cîrstoiu,în loc să vorbească despre prevenție în aceste cumplite boli,el se bucură că are „clienți”fără număr să fie.Exact caracterul unui gropar care are are de muncă,sapă,bea o dușcă,mai aprinde o țigare nu-l interesează cine va intra în acea groapă.

  2. Suntem campioni la proiecte, mai ales în campanii. Repetenți la rezultate!

  3. Vom realiza, vom face, vom drege. Niciodată de 34 ani…am realizat, am făcut, am dres. De 34 ani mergem doar rupți în spate.

  4. De ce nu ne vorbeste dom’ doctor director al spitalului de mizeria din spital si spagile care trebuie sa curga neincetat. Poate face o vizita la spitalul Panduri sa vada cum arata un spital decent in care nu se ia spaga. Dar cum sa-si mai umfle buzunarele fara fund, lacomia de avutie si privilegii fara spagile fara numar, fara numar…