G4Media.ro

Cătălin Cîrstoiu, despre investigația HotNews.ro: Articol mincinos și mârșav / Acel pacient…

Sursa Foto: Facebook

Cătălin Cîrstoiu, despre investigația HotNews.ro: Articol mincinos și mârșav / Acel pacient nu doar că nu a fost direcționat la vreo clinică privată pentru consultații, ci exact opusul, a fost trimis la Spitalul Universitar

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la primăria București, susține, într-o postare pe Facebook, că  investigația HotNews.ro este ”un articol mincinos și mârșav” și că ”acel pacient nu doar că nu a fost direcționat la vreo clinică privată pentru consultații, ci exact opusul, a fost trimis la Spitalul Universitar”.

HotNews.ro a scris, miercuri, că patru pacienți au povestit cum au ajuns să plătească sume de sute și de mii de lei la clinica Anemona.

”Doi dintre ei se operaseră la Spitalul Universitar la dr. Cătălin Cîrstoiu, iar schimbarea locului de tratament de la stat la privat s-a făcut prin mesaje de la rezidenți. Un altul îl căutase pe medic la stat și a fost îndrumat la privat, tot prin mesaje, pentru un consult la Anemona. Toți patru mărturisesc că, ajunși la Anemona, au fost consultați sau tratați de dr. Cătălin Cîrstoiu. Ei au oferit redacției mesajele și documentele de plată”, a dezvăluit HotNews.ro.

Publicația a publicat și un fragment de dialog, pe care îl redăm mai jos:

Sursa Foto: HotNews.ro

”Pentru a înțelege de ce afirm că sunt supus unei masive campanii de manipulare și dezinformare din partea Hotnews, vă prezint din celebra conversație, aparent incriminatorie, un fragment pe care l-au ascuns deliberat. Acest fragment dovedește exact opusul a ceea ce susținea articolul, în mod mincinos și mârșav.  Acel pacient nu doar că nu a fost direcționat la vreo clinică privată pentru consultații, ci exact opusul, a fost trimis la Spitalul Universitar de Urgență București. Am obturat pasajele legate de diagnostic si nume, din motive lesne de înțeles”, scrie Cătălin Cîrstoiu pe Facebook.

Context

Medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat, miercuri seara, la B1TV, că nu se pune problema să se retragă din cursa electorală de la București. Candidatul PSD-PNL se află în centrul unui scandal mediatic de mai bine de o săptămână, după ce jurnaliștii HotNews au dezvăluit că managerul Spitalului Universitar ar fi chemat pacienții la clinica medicală privată deținută de el și soția lui, în loc să îi trateze gratuit în spitalul de stat. Detalii aici

„Eu am intrat în această cursă în urma discuțiilor cu Marcel Ciolacu, sunt susținut de cele două mari partide. Eu sunt candidatul alianței PSD-PNL, aceasta a fost discuția finală pe care am avut-o acum două zile. Nu îmi pun problema să mă retrag”, a declarat Cîrstoiu.

„Eu nu sunt în nicio stare de incompatibilitate, la modul real. Eu nu am avut nicio relație contractuală cu o clinică privată”, a mai declarat Cîrstoiu.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, se află în centrul unui scandal mediatic de mai bine de o săptămână, după ce jurnaliștii HotNews au dezvăluit că managerul Spitalului Universitar ar fi chemat pacienții la clinica medicală privată deținută de el și soția sa, în loc să îi trateze gratuit în spitalul de stat. Detalii aici

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis într-o conferință de presă de miercuri că medicul Cârstoiu trebuie să dea explicații și să răspundă jurnaliștilor la toate întrebările pe acest subiect, pentru a lămuri situația sa. Ciolacu a mai transmis și că nu crede că altfel pot merge mai departe în cursa politică cu candidatul Cârstoiu. Detalii aici

G4Media a scris încă de luni, citând surse politice, că în coaliție există discuții aprinse din cauza procentelor slabe pe care le înregistrează Cîrstoiu în sondaje și că social democrații iau în calcul retragerea acestuia și susținerea lui Cristian Popescu Piedone, lucru neacceptate de liberali. Ulterior, lideri din PSD au infirmat că au existat astfel de discuții. Detalii aici

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. ” MARELE PROFESOR ” imi aminteste de „BD la munte si la mare” era acolo unu de-i ziceau „domn profesor” dupa mine aveau ocupatii asemanatoare ! Pentru medicii terorizati de exemplare de astea : pana nu va faceti curaj si iesiti in fata ,,, asa ramane !

  2. bronzatul minte ca și nașul său celebru! Părerea mea.

  3. „dl profesor vă oferă tot sprijinul la Spitalul Universitar”. De ce era nevoie de precizarea numelui spitalului la care se oferea sprijinul? Pacientul primise sprijin și la alt spital și se putea crea confuzie? La care spital? Eu înțeleg din mesaj că Birlic era de acord să-l primească în Universitar unde să-i facă și un tratament gratuit, decontat prin CNSAS și să nu-l mai jupoaie de bani în continuare prin Anemona, ca voluntar, desigur.

  4. pai mesajul vine de „anemona med” .. nu zicea ca nu are nici o legatura cu anemona? ca nu mai inteleg? sau rezidentul era la anemona? si de ce e comuniarea cu ANEMONA MED?
    si ce ni se prezinta aici nu e o captura de whatsapp, e ceva un document .. si un mesaj e de pe 31.08 si celalalt mesaj e de pe 10.10 .. si se poate dovedi ca e vb de acealsi pacient? pe hotnews sunt 4 pacienti care reclama redirectionarea

  5. Va fi plin Bucureștiul de primari bronzați…..