G4Media.ro

Cât timp vom mai purta măștile de protecție? Nelu Tătaru: Cât timp…

Cât timp vom mai purta măștile de protecție? Nelu Tătaru: Cât timp mai avem cazuri de Covid-19, dar sper ca maxim două luni

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost întrebat, la Digi24, cât timp consideră că mai este necesară purtarea măștilor de protecție, un an, doi?

„Le vom purta atâta timp cât vom avea cazuri de Covid-19. Dar eu sper să fie o lună, două, nu un an”, a răspuns Tătaru.

Pe de altă parte, el a apreciat că după această pandemie poate și românii vor dezvolta obiceiul de a purta masca în anumite momente, precum procedează asiaticii care sunt educați să folosească măștile de protecție chiar și numai pentru a se proteja de poluare.

Ministrul Sănătății a vorbit și despre necesitatea obligativității vaccinării, pentru bolile care impun vaccinul.

„Pentru bolile pe care le știm cu toții, da, sunt de acord cu vaccinul obligatoriu”, a spus Tătaru.

El a adăugat că a remarcat campaniile anti vaccin mai ales acum după ultima relaxare, campanii pe care le consideră un „interes de destabilizare”.  Tătaru s-a referit la planul asiduu al Guvernului de a readuce în prim plan sănătatea, medicina preventivă, care în mod cert implică și obligativitatea vaccinării. Din acest motiv ar exista și acest interes masiv de a destabiliza politicile statului.

„Oamenii trebuie să se gândească la copii, la faptul că nu trebuie să riște să le pună viața în pericol. Acesta trebuie să fie primul argument în favoarea vaccinului”, a spus Tătaru.

Sursa foto: Emerging Europe

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Si marmota invelea ciocolata . ..

    Raspunsul este: cat timp mafiotii politici au masti pe stoc si pot sa vanda la preturi exagerate.Achizitiile medicale au devenit noul paravan pentru spaga si scurs bani publici, de la ultima primarie pana la nivel central.
    Si sa nici nu iti vina sa crezi, maretul utilaj de produs masti de la Romarm s-a si stricat repede

  2. Da nu ți ar fi ție mai bine acolo.la.husi la spital tătarule? Vin alegerile și penele va fi istorie că și pedele. De data asta o muscati

  3. PNL nu are oameni de calitate daca a ajuns la ministrii care compara poluarea din orasele chinezesti cu Romania. Se vede un dezastru la alegeri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.