G4Media.ro

Canotorii de aur de la Campionatul European, ignorați complet de Ministerul Sportului…

Foto: Facebook/ Federația Română de Canotaj

Canotorii de aur de la Campionatul European, ignorați complet de Ministerul Sportului și de guvern. Mădălina Bereș: ”Sper ca după Mondiale să ne aştepte şi pe noi oficialii din Guvern”

Luni, sportivii români medaliați cu aur și bronz la Campionatele Europene de la Munchen nu au fost așteptați la Aeroportul Henri Coandă de nici un reprezentant al guvernului sau Ministerului Sportului, potrivit Agerpres.

Canotoarea Mădălina Bereş, medaliată cu aur şi bronz, s-a arătat nemulţumită de această atitudine şi a declarat că speră ca măcar după Mondialele de luna viitoare oficialii din Guvern să întâmpine lotul de canotaj aşa cum au făcut în cazul dublului campion mondial la înot, David Popovici.

„Noi ne bucurăm că este presa aici şi că performanţele noastre ajung acolo unde trebuie, adică la familiile noastre şi la iubitorii sportului. Sper ca după Mondiale să ne aştepte şi pe noi oficialii din Guvern, aşa cum l-au aşteptat şi pe David Popovici. Ne simţim foarte bine că am reuşit să aducem României atât de multe rezultate frumoase la Europene. Ne-am dori să reuşim aceste rezultate şi la Mondiale”, a spus Mădălina Bereş, medaliată cu aur la 8+1 feminin şi cu bronz la patru rame feminin.

Lotul de canotaj al României, format din 35 de sportivi, a fost primit, luni, la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, de conducerea Federaţiei Române de Canotaj, rude, prieteni şi cunoscuţi, la întoarcerea de la Campionatele Europene de la Munchen (11-14 august), acolo unde canotorii români au cucerit cinci medalii de aur şi trei de bronz, potrivit Agerpres.

La festivitatea de primire nu a participat Eduard Novak şi nici vreun alt reprezentant al Ministerului Sportului.

România a încheiat Europenele desfăşurate între 11 şi 14 august la Munchen cu cinci medalii de aur şi trei de bronz, cel mai bun rezultat din istoria canotajului românesc la întrecerea continentală.

Cele cinci medalii de aur au fost câştigate la dublu rame, feminin (Ioana Vrînceanu şi Denisa Tîlvescu) şi masculin (Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan), la dublu vâsle feminin (Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş), simplu vâsle, categorie uşoară (Ionela Cozmiuc) şi 8+1 feminin (Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Ancuţa Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Adrian Munteanu), iar cele trei bronz la patru rame feminin (Mădălina Bereş, Iuliana Buhuş, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş), patru rame masculin (Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan-Constantin Berariu, Florin Lehaci) şi patru vâsle masculin (Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu şi Marian Enache).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Nu au timp ca sint la FURAT!

 2. Nu au vreme de fr^ieri , de bateau ungaria se tareau pe jos de fericire si urlau ca pirandele , da asa , fara un vot in plus de la fr^ierime nici o sansa . Politicul se foloseste de sportiv ca si madam sarman cur cand a vrut sa se suie pe spinarea Simonei .

 3. Ministrul asta este din ciclul marilor tepe pe care ni le am luat după revoluție! Te uitai la el și erai gata sa l girezi necondiționat fiind sigur ca exista o limita a disimularii și ca nu putem fi atât de prosti!! Ne am înșelat amarnic!!

  • Ati cuprins excelent in comentariul D-voastra un adevar si un sentiment traite de multi români care inca mai spera la un viitor mai bun. Se pare insa ca speranta se transforma rapid si sigur in naivitate.

 4. Probabil ministrul sportului este suparat pe faptul ca s-a cantat prea mult imnul Romaniei

 5. Care guvern?? Adunatura din jurul Bolovanului cu Chipiu, adjutantul lui Tandala Cel Ratacit prin Cotroceni, si cam peste tot???

 6. Felicitari, si bravo ca punctati modul lipsit de scuze in care se comporta ministrul sportului in cazul vostru! O performanta extraordinara, succes in continuare!

 7. Ce vreti bah? Credeți că am timp pentru toți ratații? La munca cu voi!

 8. Nu le pasa de nimeni decat daca pot sa castige la imagine. Nu le pasa nici de David, doar ies cu declaratii ca sa fie vazuti. Prosti is cei care ii voteaza, dar cea mai mare problema e ca nici nu ai cu cine . Plin de plagiatori, hoti si talhari. Mai e cate unul rasarit, dar il gasesti ca jackpot-ul la loterie.

 9. Idioții de politicieni se duc imediat spre fenomenul care face ceva mai multa valva pentru a se asocia cu succesul! Daca despre un eveniment nu este scris și informat suficient pentru a crea emoție (aici și presa.i de vina) „cefosii” din politică cu siguranță vor absența!

 10. Fetelor, voi chiar nu ati inteles nici acum, lla varsta voastra, in ce tara traiti, in ce tara munciti?!
  Puolitrucii romani nu dau 2 bani pe MERITOCRATIE, pe MUNCA voastra si in general pe MUNCA Romanilor!
  Nu dau pentru ca ei NU stiu ce inseamna VALOAREA, MERITOCRATIA si MUNCA!!!!
  „Valorile” lor sunt hotia, clientelismul politic si incompetenta!!!

 11. Bravo voua ! Noi va apreciem 👏👏👏