G4Media.ro

Canotoarele din lotul României care s-au calificat la Jocurile Olimpice de la…

Sursa foto: Federatia Romana de Canotaj,Facebook

Canotoarele din lotul României care s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, tratamente de îngrijire personalizată a tenului

Canotoarele din lotul României, care au reuşit calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, au beneficiat, miercuri seara, de tratamente de îngrijire personalizată a tenului la un institut de specialitate din Capitală, relatează Agerpres.

Alături de ele au fost şi trei canotori, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan şi Alexandru Danciu, care s-au bucurat de tratamentele cosmetice oferite de unul dintre sponsorii Federaţiei Române de Canotaj (FRC).

Fosta preşedintă a FRC, Elisabeta Lipă, în prezent preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, a declarat că sportivii au nevoie de astfel de tratamente având în vedere expunerea îndelungată la soare atât în timpul curselor, dar mai ales a antrenamentelor.

„Cred că, în afară să ne antrenăm şi să muncim, trebuie să avem şi grijă de noi, să ne facem timp să ne răsfăţăm. Însă în cazul canotoarelor pot să spun că aceste tratamente reprezintă în acelaşi timp şi o necesitate. Canotajul se practică pe apă, iar soarele nu este tocmai prieten cu noi. Iar un răsfăţ măcar o dată pe lună cred că le face bine sportivilor. Sperăm ca Jocurile Olimpice de la Paris să arate mult mai bine decât Campionatele Mondiale. Pentru că acum avem toată energia şi concentrarea îndreptată către Jocurile Olimpice”, a spus ea.

Mariana Dumitru, componentă a bărcii de dublu vâsle feminin categorie uşoară alături de Ionela Cozmiuc, a afirmat că îşi doreşte ca ea şi colegii săi să fie strălucitori nu numai la ten, ci şi la medalii la competiţiile majore care urmează.

„Pentru mine e prima dată când vin la un astfel de tratament şi sunt foarte curioasă de rezultat. Ne pregătim şi la salon pentru competiţiile care urmează. Noi stăm mult în soare, aşa că bănuiesc că ar trebui să venim mai des la tratamente. Dar ne dorim să fim strălucitori nu numai la ten, ci şi la medalii”, a precizat Mariana Dumitru, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de la Belgrad.

La şedinţa de înfrumuseţare de miercuri au participat 17 sportive, printre care se numără Simona Radiş, Ancuţa Bodnar, Ionela Cozmiuc, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu sau Amalia Bereş. Din lotul masculin au participat sportivii Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan şi Alexandru Danciu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...