G4Media.ro

Candidații formațiunii lui Dacian Cioloș au câștigat alegerile interne USRPLUS în Prahova…

sursa foto: Facebook/ Andrei Lupu

Candidații formațiunii lui Dacian Cioloș au câștigat alegerile interne USRPLUS în Prahova și Cluj / Andrei Lupu: Știu că sunt politician tânăr, dar voi canaliza energia în schimbarea ideii despre politică

Andrei Lupu, membru al formațiunii înființate de Dacian Cioloș, a câștigat alegerile interne USRPLUS din Prahova, iar Camelia Sălcudeanu – la Cluj, potrivit unor comunicate de presă. Lupu a transmis că își dorește să facă din USRPLUS Prahova una dintre cele mai puternice organizații din țară și că formațiunea politică se pregătește să încheie o etapă dificilă, dar foarte importantă pentru consolidarea partidului.

Lupu a spus că energia de care dă dovadă va fi canalizată în direcția schimbării ideii de a face politică:

 • ”Suntem după 30 de ani de zbateri și de neîncredere în cel de lângă noi. Suntem suspicioși cu privire la orice acțiune, deseori pe bună dreptate. Politicienii de până acum au contribuit fundamental la starea în care a ajuns societatea românească”, a transmis Lupu.

Acesta a mai spus că degradarea încrederii în instituțiile statului, în instrumentele democratice, în clasa politică în ansamblul ei ”este la cote maxime”.

Camelia Sălcudean a anunțat că vrea ca USR PLUS să devină primul partid în județul dominat acum copios de PNL: ”Împreună vom avea misiunea de a arăta clujenilor, că suntem forța politică, care poate să aducă un suflu nou pe scena politică clujeană. Întărirea organizației atât prin consolidarea filialelor existente, cât și prin înființarea de noi filiale este una din prioritățile echipei în procesul de construcție, pe care îl vom porni azi. Ne dorim să fim prima opțiune în preferințele clujenilor, atât în reședința de județ cât și în restul județului”.

Mesajul integral al noului președinte USRPLUS Prahova

 • ”Sunt onorat de voturile colegilor mei care au decis că sunt persoana potrivită pentru a conduce Filiala Prahova a USR PLUS, alături de o echipă extinsă. Nu pot decât să le mulțumesc pentru încredere și pentru toată munca lor din ultimii ani, cea care a făcut din filiala noastră o organizație puternică și dedicată scopurilor noastre politice. Știu că de aici încolo pe umerii mei va sta o mare responsabilitate față de fiecare membru al nostru și față de fiecare cetățean al județului Prahova. Sunt conștient că am încheiat o etapă dificilă care a presupus consolidarea partidului nostru, inclusiv prin procesul de fuziune, despre care trebuie să spun că a decurs așa cum ar fi trebuit să se întâmple într-un partid dedicat cauzei sale. Am depus cu toții eforturile și energia necesară, am discutat, negociat și confruntat idei până în momentul în care am reușit ca împreună să găsim cele mai bune soluții. Îmi doresc ca acest spirit născut din dezbaterea liberă și interesul cetățenesc pus mai presus de propria persoană să fie reprezentativ pentru mandatul meu.
  Știu că sunt un politician tânăr, știu că simplul fapt de a mă privi pe mine însumi ca un politician prezintă o dificultate personală, dar știu și că energia pe care o am va fi dedicată construcției organizației noastre și redefinirii ideii de a face politică în societatea noastră. Suntem după 30 de ani de zbateri și de neîncredere în cel de lângă noi. Suntem suspicioși cu privire la orice acțiune, deseori pe bună dreptate. Politicienii de până acum au contribuit fundamental la starea în care a ajuns societatea românească. Degradarea încrederii în instituțiile statului, în instrumentele democratice, în clasa politică în ansamblul ei este la cote maxime. Ea nu se va repara de la sine și nimeni în afară de noi nu va putea să schimbe fără să se dedice interesului public. Este crezul meu politic și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a produce o schimbare reală și de substanță în mandatul meu la conducerea USR PLUS Prahova. Avem nevoie să atragem în politică oameni integri și onești, să curățăm impresia proastă făcută de politicienii de până acum prin acțiuni și fapte, nu prin campanii de imagine. E nevoie să oferim cetățenilor o nouă înțelegere a politicii și multă încredere că participarea lor este apreciată și valorificată. Activitatea mea va fi marcată de dialogul permanent cu cetățenii, susținătorii și membrii noștri. Nu sunt adeptul unei politici închise și departe de oameni. Am intrat în politică pentru a face ceva și niciun cetățean nu trebuie ignorat și abandonat, indiferent de convingerile sale politice. Suntem aici pentru a asculta vocea tuturor și pentru a acționa în consecință.
  Vreau să punctez în final un aspect pe care îl consider esențial pentru societatea noastră. Prea multă vreme am dărâmat și distrus ce am primit din dispreț pentru cei de dinainte. Acest obicei a devenit un mod de lucru și astfel am ajuns să nu putem construi nimic durabil. Vreau să le mulțumesc în mod special celor care au construit filialele USR și PLUS Prahova, pentru că fără ei nu am fi fost astăzi aici. Vreau să îi mulțumesc lui Mihai Polițeanu pentru tot efortul și dedicația sa și să-l asigur că ceea ce a clădit în filiala USR Prahova va primi justa apreciere pe care o merită. Îi mulțumesc, de asemenea, lui Răzvan Enescu pentru mandatul său la conducerea filialei PLUS Prahova. Consider că ceea ce primim trebuie apreciat și trebuie valorificat pentru a ne asigura că suntem capabili să construim mai departe. Vreau ca la sfârșitul mandatului meu să ofer cel puțin cât am primit și să pun la dispoziția colegilor mei o filială funcțională și performantă. Mandatul meu este dedicat în primul și în primul rând colegilor și cetățenilor din județul Prahova. Pentru oportunitatea de a munci pentru voi toți nu pot decât să vă mulțumesc încă o dată”, a scris Andrei Lupu duminică, pe Facebook.

sursa foto: Facebook/ Andrei Lupu

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. Ce de valori nestiute zaceau in partiduletul baiatului asta, Ciolos.
  Asa se finalizeaza acapararea USR.

  • Exact ca la „fuziunea” P.N.L. cu P.D.L. Au „fuzionat” până a mai rămas doar numele din P.N.L.

  • Ma baieti batrani , mai bine ati face un 69 decat sa mancati 💩 la fiecare articol .

  • Multe vorbe a scos tanarul asta fara sa spuna nimic, imi aminteste de carismaticul Ion Iliescu care a fost la fel de talentat.

  • Cum apare o stire despre un om mai ok, fara legaturi cu securiștii care ne conduc de 30 de ani, cum sar toti postacii platiti din banul public furat. Au acaparat postacii toate comentariile de pe g4media.

   Apar stiri despre Kovesi, toti postacii critici la datorie, apar stiri despre oameni care fac treaba din usr+ , din nou toti gramada pe ei. Cand apar insa stiri despre personaje din PSD condamnate la cativa ani de inchisoare pentru coruptie, se face liniște frate … nu mai vezi niciun postac. Aia sunt de-ai lor.

  • Iata cum se descrie pe Facebook tanarul USRist seful judetelui Prahova
   „About
   Pasionat de modul în care funcționează statul, de mecanismele constituționale și de modul în care se raportează oamenii la ele, mi-am propus să ajung în locul de unde toate pot fi îmbunătățite.”

   https://www.facebook.com/andreilupu53/about/?ref=page_internal

  • Greu cu Republica Ploiesti!
   E de asteptat ca sa apara cineva sa scape orasul de Volosevici!
   De ciuma galbenă!
   De Popa Ghe&Iamandi Mihaela.
   Pe care DNA nu i-a arestat decat temporar!
   Si VOLO continua cu ei!

 2. Alt tânăr securici. Ce „haripă” o fi? S.R.I., S.I.E….?

  • Daca este, atunci e grav. Fii bun si ajuta-ne cu niste dovezi. Vad ca ai acces la documente secrete de stii lucruri nestiute de altii. Tu din ce „haripa” esti?

 3. În declarații stăm și arătăm bine, mai ales tinerii! Problema e că deja prea mulți tineri au dezamăgit! Uitați-vă și la tânărul ala șef la PNL Prahova, marea speranță liberală a județului, s-a făcut de cacao de nu-l mai spală nimeni!!

  • Pai si la tine toti tinerii sunt la fel ? marcelica rusofilu .

  • La mine, unde?!

 4. N-au astia treaba cu politica!
  Renew Europe cu Ciolos in frunte va spune noua CA 2 barbati si transgenderi e OK sa aiba copii adoptati, si de fapt noi suntem homofobi care nu vrem sa acceptam .

 5. Cam esta e mersul hijacking-ului: USR-Plus -> Plusere -> Plus.

 6. PLUS securici a devorat USR ul, cu complicitatea nesimțita a aripii securicilor si fiilor lor din USR, ce nu înțelegeți?
  Tot ce a vrut să fie USR, principiile pe xare se baza sunt la groapa de gunoi plusisto-ciolosista-ghinista. Barna e un papagal care va fi evacuat curând de la conducere,, dar merită pentru ce-a făcut din USR.

  • Ba sa ma ierti, Barna a fost secretar de stat in guvernul lui Ciolos, e tot un infiltrat. Nu va fi evacuat ci va pierde alegerile, conform planului.

  • Corect
   Doar că Barna nu e deloc o victimă, ci chiar călăul USR, alături de Năsui, Drulă și Ghinea.

 7. De asta nu mai votez eu cu usr, ca a fost acaparat de nimeni-ciolos si acolitii lui de 2 lei, care nu sunt decat o coada de topor blm-lgbt a lui ciolos si a altor marxisti.

 8. Bai postacilor, bai interesantilor, bai atoatecunoscatorilor, cum stiti voi toate dedesubturile politicii si lamuriti restul lumii! A preluat PLUS USR-ul? Ia mai cercetati o data fara sa primiti indicatii de la mama Rusia si vedeti cine a castigat cele mai multe filiale, preafrumosilor! Si veniti cu replicile aici, ca aveti nevoie, la 50 de bani postarea, va dau si eu de lucru!

  • Carlos puiule, te inteleg, ti-s atacate sfintele credinte, e ca si cum ti s-ar spune ca te-ai inselat.
   Neaga realitatea, neag-o cu hotarire, face bine la mental!

 9. Lasă-ne, nene, cu Rusia si alte tampenii, da, PLUS ul de 4% a preluat USR ul de 14%, cu complicitatea securicilor si lingusitorilor lor cocoțati in functii publice bănoase. Până și Diaspora au castigat-o :))), acolo unde câștigătorul alegerilor interne din USR pentru Parlament a fost suspendat de acolitii ticăloși ai lui Barna si n-a mai ajuns în Parlament, așa s-a procedat/procedează până ce securimea veche si nouă aranjează treburile.
  Multe speranțe în USR, dezastru ce-ati făcut din principii.