G4Media.ro

Candidatul AUR la Primăria Capitalei a sesizat Direcţia Generală Antifraudă în cazul…

sursa foto: Facebook/ Cătălin Cîrstoiu

Candidatul AUR la Primăria Capitalei a sesizat Direcţia Generală Antifraudă în cazul lui Cătălin Cîrstoiu

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a depus marţi o sesizare la Direcţia Generală Antifraudă cu privire la „suspiciunile de incompatibilitate şi evaziune fiscală care planează” asupra lui Cătălin Cîrstoiu, candidat susţinut de PSD şi PNL la PMB, transmite Agerpres.

În sesizare se arată că, potrivit informaţiilor făcute publice de mass-media, medicul Cătălin Cîrstoiu ar fi achiziţionat „prin intermediul clinicii private Anemona Med imobile la Sinaia, Mamaia şi în Bucureşti, precum şi maşini care nu servesc scopului activităţii economice a instituţiei medicale”, precizează AUR într-un comunicat de presă.

„Ţinând cont de calitatea de candidat al Alianţei PSD – PNL pe care o deţine momentan dr. Cîrstoiu, solicităm DGAF verificarea imediată a celor sesizate şi aducerea la cunoştinţa publicului a concluziilor”, a declarat Mihai Enache în cadrul unei conferinţe de presă organizate în faţa Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. USR-ul e un exemplu pentru adormitii de la AUR, AUR copiaza tot ce face USR, binentles cu intarziere, ca na , ce pretentii poti avea de la rusofilii astia

  2. Haurîștii nu au nimic mai bun de făcut decâț să-l copieze pe denunțatodrul de profesie Emanuel Ungureanu.