G4Media.ro

Cancelarul german Olaf Scholz: Granițele din Europa „nu trebuie mutate cu forța”.…

Cancelarul german Olaf Scholz: Granițele din Europa „nu trebuie mutate cu forța”. După ani de tensiuni în creștere între Ucraina și Rusia, să tăcem „nu este o opțiune inteligentă”

Granițele din Europa nu trebuie mutate cu forța, a spus cancelarul german Olaf Scholz, adăugând că, după ani de tensiuni în creștere în jurul graniței Ucrainei cu Rusia, este imposibil să păstrăm tăcerea în această privință, relatează Reuters.

Într-un discurs pentru Forumul Economic Mondial, Scholz a spus că este prea devreme pentru a spune dacă Moscova va contribui la reducerea tensiunilor pe care Rusia le-a „creat” prin adunarea a 100.000 de militari de-a lungul graniței cu vecinul său din vest, dar autoritățile ruse știau că statele din Occident vor fi hotărâte.

„După ani de tensiuni în creștere, să tăcem nu este o opțiune inteligentă”, a spus el. „Granițele nu trebuie mutate cu forța… Partea rusă este conștientă de hotărârea noastră”.

Sursa foto: Consiliul European

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Aoleu, s-a umflat pasatu’ si in asta.
  Apoi a dat telefon acasă sa se deschidă si mai mult robinetul la gazul rusesc ca vine gerul.

 2. Asta e fix ca Draggy

  • Face cah pe el degeaba si apoi pune placa cu conspirațiile?

  • Ce haioși sunteți, propagandistii anti occidentali deghizați în antivaxeri,cănd nu vorbiți de celulele albe și de cum trebuie sa te îmbolnăvești ca sa te imunizezi

  • Mai pune si tu alta melodie ca ne-am plictisit de asta cu propaganda antioccidentala.
   Daca cine scapă un vat hop si tu ca e propaganda antioccidentala.

 3. Ce este o opțiune sensibila se refera la Romania , Lituania, Estonia, Polonia, Georgia, Suedia, Finlanda, Norvegia, R . Moldova, Letonia. Sensibila serios ?

 4. „Sensible” din engleză înseamnă inteligent în română, spre deosebire de „sensitive”, care înseamnă sensibil.

  Dacă aveți nevoie de un traducător ca lumea, contactați-mă pe email. 🙂

  • Mersi as mai înțeleg si eu ceva , sa citești ceva astăzi e ca pictura abstracta totul trebuie interpretat mama ei de româno-engleza.

  • False friend 🙂

  • Ca să vezi, chiar au corectat. Felicitări!

 5. S-a trezit si „socialistul” asta sa vorbeasca, jermanistanul este de mult timp in pat cu rusia si asta vorbeste sa nu adoarma.
  Dupa ce jermaniatanul este principalul vinovat in criza energetica care a fost implementata in detrimentul urcainei fata de rusia a venint alt inteligent sa vorbeasca de ucraina.
  Nesimtitii astia de jermanezi nu mai trebuie tolerati si cineva trebuie sa-i puna la punct!
  Daca restul ue este o adunatura de lasi si nu-si permit sa-i aduca la realitate si americanii la fel, atunci rusia le inchide robinetul si marele popor jermanez o sa congeleze.
  Huuuuu jermanistan!!!!!

 6. Olaf hai si tu aici la comentarii ca de vorbit vorbim si noi non-stop.

 7. Economia Germaniei este dependenta de gazul rusesc. Cred ca problema este a Germaniei care s-au învățat cu traiul bun . Rusia și Germania sunt doi frați gemeni. Până nu se vor descoperi noi surse de energie sau se vor inventa, Rusia o sa o țină cu tot asa.

 8. „După ani de tensiuni în creștere, să tăcem nu este o opțiune inteligentă”… sa fie asta oare vreo aluzie intepatoare la anii de merkelism?
  Apropo de dna ex-cancelar, stiti ce cred? Cred ca daca dna Merkel si-ar fi putut prelungi functia, iar daca Trump ar fi castigat un nou mandat, Putin n-ar fi avut de ce sa ameninte Ucraina.
  Putin ar fi obtinut tot ce doreste in liniste si pace. Parteneriatul transatlantic s-ar fi disipat ca un abur sub liderii marcanti ai Americii si Europei de acum cca un an…
  Dar, cu suflu nou la Casa Alba si pe la o cancelarie importanta, Putin a inteles ca pierde teren si timpul curge in defavoarea lui.
  Ca sa declanseze atacul in Ucraina ii mai trebuie un singur lucru: motivul politic! …pe care nu-l are!

 9. Nu aveti niciun drept sa-i acuzati pe altii dupa ce ati facut in Iugoslavia.