G4Media.ro

Cancelarul Angela Merkel a intrat în carantină după ce s-a văzut cu…

Cancelarul Angela Merkel a intrat în carantină după ce s-a văzut cu un medic diagnosticat cu COVID-19

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a intrat în carantină după ce s-a întâlnit vineri cu un medic care, între timp, a fost diagnosticat cu infecție cu coronavirus, a anunțat purtătorul de cuvânt al cancelarului, Steffen Seibert, citat de BBC.

Cancelarul a aflat despre diagnosticarea medicului la scurtă vreme după ce a susținut, astăzi, o  conferință de presă în care a anunțat noi măsuri de combatere a epidemiei.

Angela Merkel urmează să fie testată, iar până atunci își continuă activitatea din autoizolare.

Directorului Institutului Robert Koch a avertizat, miercuri, citat de Die Welt, că epidemia este abia la început și că, dacă restricțiile nu funcționează, Germania va înregistra până în iunie zece milioane de cazuri infectate, fiind una dintre cele mai afectate țări din Europa după Italia și Spania.

Directorul Institutului Robert Koch a mai declarat că epidemia se extinde rapid. ”Avem de-a face cu o creștere exponențială. Epidemia va continua pentru multe săptămâni și luni”, afirmă directorul Lothar Wieler, citat de Die Welt.

Foto: Angela Merkel/ Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Ha, proasta nu a stat acasa….si ne spune noua sa stam. Uite ca noi stam si ea ….SARS COV 2. Si neamtu e prost cateodata.

  2. „S-a vazut”? Adica a facut sex, sau ce?

  3. Pe mine cine mă testează ,că și eu am intrat azi în contact cu paznicul de la spital…

  4. Aruncând o privire în secțiunea de comentarii a articolelor, constat cu tristețe că nu (doar) de specialişti în boli infecțioase ducem lipsă. Avem un deficit acut de medici psihiatri.

    • mai puțin ”eliiții gudurați”, specialiști în ”creșterea albedoului” și în ”aclcătuirea poluării”, care ”nu e ca popoul”, ei nu ”se sparie” de nimic, că ”e troli bolșevici” și stau la ”conservă”.

  5. Iartă-i, Doamne, pe cei săraci cu duhul…

  6. Cu creionul pe hartie un copchil am desenat !!!