G4Media.ro

Campanie inedită în SUA: O mașină funerară cu mesajul ”Nu vă vaccinați”…

Sursa foto: Captură video

Campanie inedită în SUA: O mașină funerară cu mesajul ”Nu vă vaccinați” circulă pe străzile din Charlotte (Carolina de Nord)

„Nu vă vaccinați” scrie pe un camion negru care circulă pe străzile din orașul american Charlotte. Pare că este un mesaj transmis de o companie de pompe funebre, identificată ca fiind „Wilmore Funeral Home”, însă în realitate aceasta nu există, relatează CNN.

Este de fapt un mesaj pro-vaccinare care face parte dintr-o campanie publicitară a unei firme din Statele Unite.

Camionul negru s-a plimbat prin oraș, săptămâna trecută, în timp ce cetățenii se îndreptau spre stadion, unde urma să joace echipa locală de fotbal american, Carolina Panthers.

Oficialitățile americane au căutat mai multe modalități de a vaccina cât mai mulți oameni împotriva Covid-19, folosind totul, de la bani și mâncare gratuită pentru cei care se vaccinează, până la tombole cu premii constând în vacanțe de lux și bilete VIP la Super Bowl.

Vaccinarea completă reprezintă doar 54,7% din totalul populației SUA. În Carolina de Nord, ratele de vaccinare sunt sub media națională, doar 48,8% dintre rezidenți sunt complet vaccinați.

„Simt că publicitatea convențională nu funcționează. De exemplu, doar mesaje obișnuite care spun „vaccinați-vă” sau „mergeți să vă vaccinați” se amestecă cu orice altceva. Am vrut să facem ceva care să arate lucrurile dintr-o altă perspectivă și să-i șocheze pe oameni, să-i determine să se gândească: Sfinte Dumnezeule!”, a declarat directorul agenției, David Oakley, pentru CNN

Site-ul companiei de pompe funebre trimite către o unitate medicală din zonă, StarMed, care administrează vaccinurile Covid-19.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Și în România a trecut camionul negru, numai ca avea un pinguin pe el. Anul trecut, 26 decembrie 2020. L-au întâmpinat și niște oficialități chiar dacă aducea moarte.

  2. Știri falșe draci tovarăși si pretini șoșoci! Din câte știu, șoșocii de nădejde, cum îi doare gâtul pleacă spre cimitir să-și sape groapa pentru a nu da banii țărișoarei noastre dace către capitaliști!
    Șoșoaca s-a declarat mândră de ei!

    • Sa, i lăsăm pe sosoci, ia zi-ne tu, te, ai programat la a 3 doza de maglavait, sa dai un exemplu demn de urmat

  3. noi il avem pe ca.catzu-superman, dar nimeni nu se prinde

  4. Nebunia din capul unor nu are limite.🤣🤣🤣