G4Media.ro

Campania Medici și salvatori strânge fonduri pentru dotarea cu sterilizatoare cu ultraviolete…

Campania Medici și salvatori strânge fonduri pentru dotarea cu sterilizatoare cu ultraviolete a cabinetelor de medicină de familie din Timiș

Pagina de Faceook „Medici & Salvatori” și „Asociația Timisiensis” au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru dotarea cu sterilizatoare cu ultraviolete a celor 416 cabinete ale medicilor de familie din județul Timiș.

Campania este realizată în parteneriat cu Asociația Timiș a Medicilor de Familie și este susținută de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

”Cabinetele medicilor de familie au rămas deschise și continuă să lupte cu infecțiile respiratorii, inclusiv COVID-19, iar sprijinul venit din partea comunității are un impact vital și major pentru Medicii de Familie și pacienții lor”, arată pagina de Facebook „Medici & Salvatori”.

Donațiile în bani se pot face în contul Asociației Timisiensis: RO52 BRDE 360S V320 8921 3600 deschis la BRD suc. Timișoara, cu mențiunea „Medici & Salvatori”.

Sursa foto sus: Pexels

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.