G4Media.ro

Camera de Comerț: Cerem guvernului să renunțe la măsurile de supraimpozitare și…

Camera de Comerț: Cerem guvernului să renunțe la măsurile de supraimpozitare și să nu mute factura guvernării asupra companiilor

Camera de Comerț și Industrie a României arată într-un comunicat de presă că noile măsuri de supraimpozitare anunțate de guvernul sunt o ”lovitură gravă la adresa stabilității economice a României, cu efecte puternic negative asupra companiilor, atât de stat cât și private, cu capital românesc sau străin”.

Modul intempestiv în care măsurile de supraimpozitare au fost anunțate, fără o dezbatere publică și fără consultarea mediului de afaceri, reprezintă în sine un factor generator de instabilitate economică, arată președintele CCIR, Mihai Daraban.

Camera de Comerț arată că proiectul de OUG ”intră în contradicție flagrantă cu angajamente asumate de însuși prim ministrul Guvernului României, dna. Viorica Dăncilă, care declara, pe 29 ianuarie 2018, în Parlament, la votul de învestire, că ”atât timp cât voi fi prim-ministru nu voi introduce nicio taxă nouă în România. Scopul meu este de a ușura și de a simplifica viața economică, nu de a o complica”.

”Solicităm Guvernului României să renunțe de îndată la măsurile de supraimpozitare și să nu mute factura guvernării asupra companiilor înregistrate în România și asupra angajaților lor”, mai arată Camera de Comerț.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Adică, mai pe românește, https://youtu.be/LI4N-pa2N9s

 2. Alo?? Se sesizeaza cineva pt incalcarea art. 394 CP?
  Trădarea
  Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului, prin:
  a) provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine;
  b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;
  c) aservire față de o putere sau organizație străină;

  si art. 398 – Înalta trădare
  Faptele prevăzute în art. 394-397, săvârșite de către Președintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, constituie infracțiunea de înaltă trădare și se pedepsesc cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Membru CSAT – Primul ministru Veorica!! care semneaza acest OUG

  Cum e tradare? Pai simplu, noul OUG serveste in mod DIRECT compania rusă Gazprom – este cu MEGA SUPER DEDICATIE pentru ei.

  ALO?? Ia cineva notite?

 3. SANCHI. NU POT SA O MUTE DIRECT PE SPINAREA PROSTIMII. O MUTA INDIRECT PRIN COMPANII.
  NU-I ASA CA SUNT PERVERSI? „AIA, NU NOI”, VOR ZICE. HA HA HA HA HA HA!
  TOTUL CA SA INDESTULEZE CLANURILE CU ZECI DE MII DE EURO PENSIE LUNAR. DE LA 45 DE ANI. ASTA SA AIBA SA MATURE PRIN CASTELE. CA GROSUL E DIN FURAT.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.