G4Media.ro

Calendarul de înscriere în clasa pregătitoare și grădiniță 2020, precum și cel…

Calendarul de înscriere în clasa pregătitoare și grădiniță 2020, precum și cel de mobilitate a personalului didactic vor fi decalate

“Calendarele pentru înscrierea în clasa pregătitoare, înscrierea la grădiniță, calendarul privind mobilitatea cadrelor didactice vor fi decalate și anunțate imediat ce va fi stabilită data reînceperii cursurilor”, a anunțat ministrul Educației. Anisie a declarat că “data exactă privind reluarea cursurilor se va stabili în funcție de evoluția pandemiei de Coronavirus, precum și de măsurile comunicate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență”.

În cadrul unei declarații de presă organizate alături de secretarii de stat pe universitar și preuniversitar, precum și de președintele Consiliului Național al Rectorilor, Monica Anisie a anunțat că, “în funcție de data la care se vor relua cursurile, probele scrise ale Evaluării Naționale și ale examenului de Bacalaureat ar putea fi organizate în luna iulie“.

Programa de examen pentru Evaluarea Națională și examenul de Bacalaureat nu va cuprinde materia aferentă semestrului al II-lea“, a hotărât Ministerul Educației.

Monica Anisie a anunțat că a “anulat simulările examenelor naționale, evaluările pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a, dar și olimpiadele și concursurile naționale“, precum și sesiunea specială a Bacalaureatului pentru olimpici.

Situația școlară a elevilor se va încheia cu minimum 2 note, la care se adaugă nota din teză acolo unde este cazul. Subiectele pentru tezele de pe semestrul al II-lea vor fi concepute doar din ceea ce s-a studiat până la 11 martie 2020 [data la care toate școlile au fost închise, pentru a limita răspândirea epidemiei COVID-19 – N.Red.]”, a declarat ministrul.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Vom vedea anul acesta cati copii nu primesc locuri la cresele de stat in Cluj Napoca, acu 2 ani au ramas cam 900 pe langa, anul trecut spre 1000, taxele le platim totusi, multumim Boc

  2. Dna Ministru Anisie un funcționar public care nu a adus mai nimic in Educatie.
    In Romania nu mai exista profesioniști??

  3. Bugetarii din ȋnvăţământ, de fapt toţi bugetarii vor salva România (prin voturile pe care le vor da ciumei galbene). Voi privaţilor staţi dracului acasă ȋn şomaj tehnic ca să nu răspândiţi coronavirusul. Chiar cu veniturile mult diminuate cineva trebuie să asigure din taxele către stat salariile ȋntregi ale bugetarilor care aproape de o lună stau degeaba acasă. Vorba ficusului “măsuri ferme luate la termen”. Apropo – cu materialele de protecţie pentru cei din prima linie cum stăm tovarăşe preşedinte ? Ȋn multe spitale ai impresia că eşti ȋntr-o vopsitorie sau te ȋntâlneşti cu tot felul de ciudaţi care s-au ȋmbrăcat cu saci de deşeuri menajere.

    • Noi plătitorii de taxe si impozite de la privat suntem cei mai afectați si cu cele mai putine drepturi.
      Trăiască bugetarii cheltuitorii neamului care stau acasa cu salariul întreg.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.