G4Media.ro

Calendar admitere în învățământul profesional și în școlile duale 2020: Toate școlile…

Calendar admitere în învățământul profesional și în școlile duale 2020: Toate școlile gimnaziale trebuie să organizeze în luna mai ședințe de instruire cu elevii și părinții, iar înscrierile în școlile profesionale încep pe 29 iunie

Toate școlile gimnaziale vor organiza în luna mai 2020 ședințe de instruire cu elevii de clasa a VIII-a și cu părinții acestora, pentru a le explica modul de înscriere în școlile profesionale, calendarul admiterii în dual și profesional de stat, precum și școlile profesionale unde se pot înscrie. Înscrierea efectivă în școlile duale și în învățământul profesional de stat se realizează în perioada 29 iunie – 3 iulie 2020, precum și în ziua de 6 iulie.

Informațiile sunt cuprinse în Ordinul privind organizarea, desfășurarea și calendarul admiterii în învățământul profesional de stat și în învățământul dual pentru anul școlar 2020-2021, act semnat de Daniel Breaz și publicat astăzi în Monitorul Oficial.

Tot în luna mai, inspectoratele trebuie să trimită în școli broșurile de admitere în învățământul profesional și în școlile duale 2020-2021.

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.