G4Media.ro

Cadavrul unui scafandru român, dat dispărut de o săptămână, în Phuket, a…

Cadavrul unui scafandru român, dat dispărut de o săptămână, în Phuket, a fost găsit / Soția sa l-a recunoscut, însă autoritățile vor face un test ADN pentru a fi 100% siguri

Sebastian Emil Somesan, în vârstă de 46 de ani, a fost dat dispărut în 8 martie, în Thailanda, în timp ce încerca să elibereze ancora bărcii sale, iar autoritățile au anunța sâmbătă că a fost găsit ceea ce pare a fi cadavrul său.

”Identitatea a fost confirmată preliminar de soția sa, dar oficialii trebuie să efectueze un test ADN pentru a fi 100% siguri”, informează The Phuket News.

Someșan se afla în larg, cu barca sa, alături de un prieten, tot român, și o turistă thailandeză, pentru a face scufundări de agrement.

În timp ce a încercat să ancoreze barca pentru a face scufundări, a întâmpinat o problemă și ancora s-a blocat. Someșan s-a scufundat sub barcă pentru a evalua problema, dar nu a mai apărut la suprafață.

Potrivit presei din Thailanda, Someșan vine adesea în Phuket, unde locuiesc fiica și soția lui. Femeia a mai spus că cei doi români sunt prieteni apropiați și ies în mod regulat împreună în excursii cu barca.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...