G4Media.ro

Câciu despre o serie de comune din judeţul Dolj: Trebuie să iasă…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Câciu despre o serie de comune din judeţul Dolj: Trebuie să iasă din încremenirea în trecut şi să intre într-un proces accelerat de dezvoltare

MInistrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a declarat că o serie de comune din judeţul Dolj, precum Pleniţa, Poiana Mare şi Seaca de Câmp, „trebuie să iasă din încremenirea în trecut şi să intre într-un proces accelerat de dezvoltare care să asigure servicii publice de calitate pentru locuitorii acestor localităti”, relatează News.ro.

„Comunele Pleniţa, Poiana Mare şi Seaca de Câmp din judeţul Dolj trebuie să iasă din încremenirea în trecut şi să intre într-un proces accelerat de dezvoltare care să asigure servicii publice de calitate pentru locuitorii acestor localităti. Beneficiile puse la dispoziţie de fondurile europene dar şi de programele naţionale trebuie să se vadă în nivelul de trai al cetăţenilor”, a scris Adrian Câciu, sâmbătă pe Facebook.

El a mai spus că „este nevoie de o altă abordare, o abordare aplicată şi profesionistă pentru că timpul nu asteaptă iar cetăţenii nu trebuie văduviţi de oportunităţile de care beneficiază locuitorii celorlalte comune conduse de administraţii performante”.

„E timpul ca, în locul celor care nu au avut performanţă, să vină cei care pot şi au toate argumentele, inclusiv proiectele necesare pentru ca nimeni să nu fie lăsat în urmă”, a conchis ministrul PSD.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ne dă sfaturi un nepriceput. Unul care a greșit Bugetul pe 2023. Ce fel de oameni suntem de putem înghiți gogoșile unui ministru neavenit.

  2. Alt căzut din lună… Cu cine votează Oltenia de trei decenii jumate, bă Câciule? Nu cumva cu VOI ȘI AI VOȘTRI? Să vezi ce încremeniți voi după alegeri! Unde? La zdup!