G4Media.ro

Cabanierii de la Bărcaciu (Sibiu), indignați după ce un turist a furat…

Sursa foto: turnulsfatului.ro

Cabanierii de la Bărcaciu (Sibiu), indignați după ce un turist a furat o coardă pentru intervențiile Salvamont. „Să-și ducă doar gunoaiele jos, nu și lucrurile utile nouă”

Salvamontiștii și cabanierii de la Cabana Bărcaciu, din județul Sibiu, au reacționat dur după ce cineva a furat una din corzile de intervenție folosite de salvatorii montani, relatează Turnul Sfatului.

„Pentru intervențiile salvamont avea trei corzi dar un cleptoman și-a completat echipamentul cu o coarda de 30m”, au scris cei de la cabană, iar fotografia postată arată locul de unde a dispărut coarda.

De asemenea, reprezentanții Salvamont Sibiu au reacționat și ei pe pagina de Facebook.

„Din păcate trăim într-o lume ciudată. Mulțumim totuși celor care ne sprijină și ne găzduiesc echipamentele in zone mai izolate sau chiar ne ajuta ei cu echipamente. Nu uitați că ne dorim ca turiștii să-și ducă doar gunoaiele jos, nu și lucrurile utile nouă sau cabanierilor”, au scris și salvamontiștii.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. I-o trebui sa se spanzure. Pe el si pe neamul lui de hoți. La 3 metri de căciulă, ii ajunge coarda si pentru vreo doi veriṣori.

  2. Noroc de hot, ca asa mai afla omul ca exista Salvamont Sibiu.

    • @ Mira – Ai avut nevoie de Salvamont Sibiu si n-au venit sau ce? Ori esti genul de hater, doar ca sa fie. Sper ca stii ca zona lor este in Fagaras… acolo unde sunt cele mai multe interventii.