G4Media.ro

Buzău: Trei copii, suspectaţi că au ucis un bătrân ca să-i fure…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Buzău: Trei copii, suspectaţi că au ucis un bătrân ca să-i fure bicicleta / Victima, găsită dezbrăcată şi cu urme de violenţă, într-o vie

Trei copii cu vârste de 9, 10 şi respectiv 15 ani dintr-o comună buzoiană sunt suspectaţi că au ucis şi schingiuit un bătrân în vârstă de 81 de ani, pentru a-i fura bicicleta, relatează news.ro. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit dezbrăcat şi cu urme de violenţă, într-o vie de la marginea localităţii.

„Cadavrul unui bărbat de 81 de ani din localitatea Căldărăşti, judeţul Buzău, a fost găsit joi, în jurul orelor prânzului, de un localnic, într-o vie de la marginea localităţii. Trupul neînsufleţit era dezbrăcat, avea pe el echimoze şi urme de violenţă”, se precizează în informarea poliției.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă pentru News.ro, că principalii suspecţi în acest caz sunt trei copii cu vârste de 9, 10 şi 15 ani, din localitate, iar mobilul crimei a fost acela că minorii voiau să fure bicicleta bătrânului. De altfel, bicicleta a fost găsită în curtea unuia dintre suspecţi.

Localnicii au declarat că cei trei copii provin din familii destrămate, dar că frecventau şcoala. Vecinii bărbatului mai spun că uneori copiii suspectaţi îl vizitau pe bătrânul care le-a devenit victimă.

Sursele citate au precizat că, potrivit legislaţiei, copiii de 9 şi 10 ani nu răspund penal, iar pentru a lua orice măsură din punct de vedere juridic faţă de cel de 15 ani, anchetatorii trebuie să ceară expertizarea psihiatrică a acestuia.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Bineinteles ca legile tin cu ucigasii, asta e Romania. Ati votat PSDNL, ca sa va ajute sa furati, dand legi ticaloase, asa ca asta se intampla, ucigasii minori scapa. Noapte buna, Romania.

  2. condoleante