G4Media.ro

Bursa de Valori Bucureşti împlinește 25 de ani

Secțiune susținută de
Concordia

Bursa de Valori Bucureşti împlinește 25 de ani

Pentru a marca cei 25 de ani de bursă modernă, BVB organizează în săptămâna 16 – 20 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 10:00, o serie de evenimente. Astfel, între 16 şi 19 noiembrie vor avea loc o serie de webinarii zilnice, iar pe 20 noiembrie este programată o conferinţă de presă, transmite Agerpres. Marţi are loc evenimentul online „Viaţa unei companii listate. Povestea din spatele graficelor”.

La eveniment vor participa Marius Dan – SVP/director executiv senior, Strategie Corporativă Fondul Proprietatea, Corina Popescu – CEO Electrica, Gheorghe Dobra – CEO Alro, Omer Tetik – CEO Banca Transilvania.

„În cadrul acestor evenimente vor participa, în calitate de speakeri, principalii actori din piaţă: investitori, emitenţi, brokeri, autorităţi, alături de reprezentanţi ai BVB. Discutăm despre cum a evoluat piaţa de capital locală, unde putem fi peste următorii 25 de ani şi ce paşi trebuie parcurşi în acest sens”, susţin reprezentanţii BVB.

Evenimentele vor fi transmise live pe canalul de YouTube şi Facebook al BVB.

Instituţia bursei de valori a fost restabilită în anul 1995, iar pe 20 noiembrie au fost realizate primele tranzacţii. În prima şedinţă au fost realizate 45 de tranzacţii, cu un volum total de 905 acţiuni care au aparţinut unui număr de şase companii listate.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.