G4Media.ro

Buletin de București: Firma purtătorului de cuvânt, afaceri de 700.000 de lei…

Buletin de București: Firma purtătorului de cuvânt, afaceri de 700.000 de lei cu Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului/ Institutul cere ștampilă și antet ca să răspundă la solicitările jurnaliștilor

Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului București a achiziționat, în ultimii 4 ani, servicii de evenimente și de promovare, prin achiziție directă, de la firma care aparține purtătorului de cuvânt al institutului și soției acestuia, conform Buletin de București. Totalul afacerilor dintre angajat si angajatorul instituției publice – 690.000 de lei.

Firma MEDIA STRATEGY & CONFERENCES SRL aparține lui Ștefănescu Bogdan și soției sale, Ana Maria. Societatea, înființată în 2016, nu are alte contracte cu statul în afara celor cu INSMC. Numărul de telefon al purtătorului de cuvânt al firmei apare la contacte, atât la institut cât și la firmă, și chiar și în SEAP.

Contactat de jurnaliști, Ștefănescu a susținut că folosește firma sa pentru a ajuta spitalul prin acțiuni de fundraising și promovare, și că în acești 4 ani de contracte între firma sa și instituția la care e angajat, a reușit să aducă aproape 1,5 milioane de euro, de la firme private cu care au fost renovate și dotate mai multe secții. În opinia sa, nu există un conflict de interese.

În schimb, INSMC le-a transmis jurnaliștilor să trimită solicitarea pentru informații de interes public prin poștă, cu ștampilă și antet.

Citește articolul complet pe Buletin de București

sursa foto: Facebook\ INSMC „Alessandrescu-Rusescu”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. INSMC. Prima data cand aud de astia.Cred ca sunt atatea institutii de care habar n-avem si care ia o gramada de bani.Mai au si pretentii-„În schimb, INSMC le-a transmis jurnaliștilor să trimită solicitarea pentru informații de interes public prin poștă, cu ștampilă și antet”.
    Bujetarii platiti din banii cetatenilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.