G4Media.ro

Buletin de București: Două societăți publice din Volunari au cumpărat cu peste…

Sursa foto: Buletin de București

Buletin de București: Două societăți publice din Volunari au cumpărat cu peste 30 de mii de euro medalioane ”de protecție” împotriva COVID, care ar face un scut de protecție de 1, 3 metri în jurul purtătorului

Două instituții din subordinea primarului din Voluntari, Florentin Pandele, au cheltuit 30 de mii de EURO pe medalioane care promit că protejează oamenii de Covid-19. Pure O2 Pack-Solid arată ca un ecuson ușor de purtat la gât. Cei care îl comercializează susțin că el creează un scut de 1.3 metri în jurul purtătorului care, timp de 30-40 de zile, oferă protecție împotriva Covid-19 și care poate și să dezinfecteze măști de protecție, scrie Buletin de București.

Patronul firmei care le comercializează în țara noastră susține că are toate avizele necesare de la autoritățile din Coreea și că ar deține și autorizație de la FDA Informațiile oficiale îl contrazic. Nicio instituție din România, nici European Medicines Agency (EMA) și nici Food and Drug Administration (FDA) nu au aprobat medalionul Pure O2 Pack-Solid . Firma furnizor a fost administrată de un om de afaceri cercetat pentru operațiuni de evaziune fiscală în sistem de criminalitate organizată.

La începutul lunii septembrie, Serviciul de Transport Voluntari (STV), în subordinea primăriei conduse de Florentin Pandele, a achiziționat 930 de medalioane „de protecție” Pure 02 Pack-Solid. Aproape fiecare angajat al STV ar trebui să fi primit trei astfel de medalioane, ținând cont că cele mai recente date de la Ministerul Finanțelor arată că STV are doar 334 de angajați.

O lună mai târziu, o altă societate condusă de Pandele, Ecovol SA, a cumpărat 60 de medalioane. Aceasta are aproape la fel de mulți angajați ca STV: 300. În total, firma care se ocupă de salubrizarea din Voluntari a plătit 1.700 de EURO.

Firma care vinde medalioanele făcute în Coreea susține că acestea „creează un scut cu raza de aproximativ 1.3 metri în aerul din jurul purtătorului, care împiedică microorganismele patogene să ne contamineze.” Ele protejează împotriva Covid-19 și a altor agenți patogeni, dar și în eliminarea mirosurilor, conform descrierii de pe SEAP.

Mai mult, medalioanele igienizează și dezinfectează suprafețele și materialele aflate în raza sa de acțiune. Acest produs inovator, așa cum e descris el pe platforma de licitație, poate să dezinfecteze chiar și măștile de protecție reutilizabile. Durata de acțiune de la deschiderea ambalajului este de 30-40 de zile cu eficiență maximă.

Conducerea firmei care care le vinde, Tibes Medical Center, susține, contrar informațiilor oficiale găsite de Buletin de București, că produsele ei au autorizație de la FDA. Dovada pe care ne-a trimis-o demonstrează doar faptul că firma numită Pure O2 este înregistrată la FDA, nu și produsul.

Societățile din Voluntari au plătit pentru un singur medalion între 140 și 145 de lei, fără TVA. Site-uri care comercializează acest produs în alte țări îl vând mult mai ieftin, chiar și cu 35 de lei, așa cum e în Filipine. În Peru costă 85 de lei, iar în Germania 75 de lei.

Publicitate electorală

Citește integral pe Buletin de București

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Mda. Confirma teoria: ”Daca vaccinul se putea cumpara doar pe sub tejghea sau de la vanzatori pe la coltul strazii, pe sub mana, ar fi fost foarte cautata de romani. Mai ales daca avea un pret cam pana la 100-150 de lei.”

  • Fura P$D-isti, chiar cu nerusinare, si acum cand PNL este la putere. Marele USL exista, ce nu va e clar, familia de furaciosi Pandele isi continua hotiile indiferent de ce partid din marele USL este la putere.

 2. Este perfect. Așa va fi în guvernarea PSD care se prefigurează după “prestația de șahist” a lui Iohannis.
  Ministerul Cultelor va fi comasat cu cel al Sănătății și va fi condus de către Gabriela Vrânceanu Firea Pandele von Voluntari.

  • „ot” voluntari. La noi e cu „ot” nu cu „von”. Asta deoarece „H” e aspirat, nu se pronunta.

 3. Daca lumea n-ar fi plina de prosti, n-ar mai exista escroci!
  Pe prost ii recunosteai pana acum fiindca isi lipeau un medalion (similar cu acesta din articol) pe spatele telefonului, pentru a-i feri de 5G. Acum vor purta medalionul la vedere ca sa-i recunoastem dintr-o mie.

 4. Sa încerce și cu niște moaște.

 5. Daca nu protejeaza de unde psihotronice, 5G si 6G, degeaba. Sau alea vor fi cumparate la urmatoarea transa?

 6. HA HA HA HA HA ! JAF DE JAF ! HA HA HA HA HA ! JAF DE JAF !

 7. Niște moaste anti COVID cun de nu vinde BOR?

 8. Noroc ca prostia nu doare. Noroc bun.
  Asta era dintr-o alta epoca. Acum nu doare, dar si pe banii mei!

 9. Face sens, cu conditia ca medalioanele sa fie omologate de BOR, mai precis sa aibe „binecuvantarea” marelui alb.

  Pandele ar trebui sa nu fie egoist si sa anunte lumii intregi acest miracol technologic…

 10. Ce-i bataia asta de joc?

 11. Evul mediu,continuă în românia.e un mediu propice pentru șarlatani

 12. Cu atâta prostime pe pământ, e și păcat să nu profiți. Câți dintre voi ați rezista ispitei?

 13. Mi-am luat si eu medalioane d-astea. E bune. Le vand la Sf Parascheva la Iasi cu 10 lei bucata.
  Cred ca vand vreo suta. Popii nu au vrut sa cumpere. Au zis ca le vand pe ale lor ca au „target” de la Marele Alb

 14. 😂😂😂 Păi, pe ce vă așteptați să arunce banii un individ care și-a pus în holul casei portretul lui și portretul nevestei în mărime naturală ( in ulei), și și-a construit propriul altar de rugăciune?
  Mă mir că nu s-au gândit mai din timp ” înalții prelați” de la noi să-i vândă snobului buchete de busuioc și apă sfințită în peturi să îl protejeze de Covid pe el și toată comunitatea de ” credincioși” în puteri supranaturale care îl girează prin vot!
  La așa popor, așa lideri!😂😂😂

 15. dupa ce se va demonstra prostia , sint buni de plata