G4Media.ro

Bugetul pe 2022 a fost votat vineri de consilierii Sectorului 1, cu…

Foto: Facebook / Clotilde Armand

Bugetul pe 2022 a fost votat vineri de consilierii Sectorului 1, cu întârziere de două luni/ Clotilde Armand: ”Bugetul care era declarat ilegal de PSD și PNL a fost votat tocmai de aceștia. Dăm drumul la investiții istorice”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă, vineri, că bugetul pentru anul 2022 a fost votat, cu o întârziere de două luni, în cea de-a unsprezecea şedinţă convocată cu acest subiect.

”Proiectul de buget pe anul 2022 a fost votat astăzi în Consiliul Local. Dăm drumul la investiţii istorice în Sectorul 1! Avem multe programe şi proiecte care aşteptau, de două luni, acest vot”, a scris, vineri, pe Facebook, Clotilde Arman.

Primarul din Sectorul 1 anunţă investiţii pe mai multe paliere: şcoli şi grădiniţe, spitale, infrastructură, mediu şi digitalizare.

”Avem multe priorităţi, vă spun doar că sunt străzi care nu au văzut asfaltul din 2008 şi avem mai multe unităţi de învăţământ supraaglomerate, aici vom extinde ce vom putea şi vom construi, acestea sunt doar o parte dintre priorităţi. Deşi bugetul a fost aprobat cu întârziere de două luni, vrem ca la finalul anului să racordăm peste 2.000 de apartamente în programul “Termoficare de la soare”. Anul acesta începem reamenajarea şi modernizarea marilor parcuri aflate în administraţia noastră”, a mai transmis Armand.

Aceasta susţine că nu a vrut să cedeze ”nicio clipă şantajului USL”.

”Şi uitaţi că bugetul propus de mine în urmă cu două luni, care mai ieri era declarat „ilegal” de consilierii PNL PSD, a fost votat tocmai de aceştia. Astăzi au înţeles că este legal totul. După unsprezece şedinţe”, a mai scris primarul.

Anterior, edilul a făcut o listă a investiţiilor blocate din cauza neadoptării bugetului:

– Reabilitarea termică a 47 de blocuri;
– Lucrările de modernizare a 50 de străzi din Sectorul 1;
– Demararea proiectului „Termoficare de la soare”;
– Lucrările de semnalizare din jurul şcolilor: treceri de pietoni înălţate, montarea de limitatoare de viteză, marcaje etc;
– Achiziţia sistemului de antiefracţie pentru toate unităţile de învăţământ din Sectorul 1;
– Lucrările la extensia modulară de la Şcoala Gimnazială „Herăstrău”;
– Lucrările de refuncţionalizare a corpului din strada Mareşal Averescu a şcolii „Pia Brătianu”;
– Achiziţia „Atelierelor Berthelot”, imobilul în care fac practica elevii Liceului „Nicolae Tonitza”;
– Lucrările de la creşa „Jiului” din strada Pajura;
– Achiziţia mai multor imobile de patrimoniu – hotel Dunărea, Casa Miclescu, Casa Radio, clădirea Ciclop etc – în vederea implementării unor proiecte de regenerare urbană;
– Reabilitarea şi reamenajarea parcului Regina Maria;
– Construcţia a 19 parcări automate;
– Modernizarea şi extinderea reţelei de iluminat public din Sectorul 1.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

55 comentarii

 1. Clotilde face treaba pentru care își va asuma meritul Firea, când va reveni în 2024.

  • Clatita 2022: „Anul trecut n-am facut nimic, dar anul asta rupem”
   Clatita 2023: „Anul trecut n-am facut nimic, dar anul asta rupem”
   Clatita 2024: „Mandatul trecut n-am facut nimic, dar mandatul urmator rupem. Please vote me”

  • A se inlocui Clatita cu orice nume de ong-ist din familia usr.

  • Bolșevicii nu pricep decât de ciomag 😂😂😂

  • @gicu bugetar wannabe, esti un suflet mic si negru fara intelect

  • Pe scurt, un pă duche bugetar 😂😂😂

  • gicu, exemplarul specializat in mancatul de rahat intalnit in spatiul virtual romanesc si, din pacate, cu foarte multe clone in viata reala de zi cu zi. Cei care si-au luat ciomage pe la manifestatii au suferit si pentru cei ca el, binele comun se imparte la toti, ca de-aia i se spune asa. Dar subdezvoltatii ca gicu nu doresc asta, ei vor doar binele lor, nu conteaza cum. E de inteles si ura lui impotriva celor cu mai multa carte, pentru el scoala o fi fost o povara care a lasat rani adanci in creierul lui suprasolicitat de tabla inmultirii sau scrierea cu cratima.

 2. Doamna Primar reprezintă un model pt societatea romanească. Se știe că este f greu cu ostilitatea pnl si psd în consiliu, care nu mai pot fura. Cat de mult contează calitatea intrinsecă a omului primar!

  • O sa fii dezamagit când pierde alegerile din 2024

  • Normal politic era ca liberalii și socialiștii mai tineri să lupte să se facă la RomExpo zonă cultural-științifică, cinematografică și muzicală, cum e în La Villete la Paris.

 3. Cand au vazut ca se poate dizolva consiliul au aprobat, orice, n-a contat. Ciozvârta, chiar daca nu zemoasa era ceva, fomica batea la usa. Unii dintre consilieri ar muri de foame daca n-ar fi aia 4-5 mii de lei pe luna. Consilieri auzi!

  • Nicușor Dan își roade unghiile când ii sufla in ceafa Armand la ea se poate și la el merge ca primar tot cu PNL PSD in administrație

  • 1-Corecte mențiunile dle Gorgo Lan !
   2-Dna primar accepta scuzele de la numitului Eugenia , sub forma de limba(ii) între parantezele atât de dragi lui . Fa tipule serviciu , că sa se simtă bine . Că altceva nu ști și nici nu ești capabil !

 4. Au votat de frica bugetul prin amenințarea dizolvări Consilului local 😂😂😂 PNL și PSD sa nu piardă locul acum Votează tot bv Armand felicitări ești o femeie de fier PR-iști mai sunt uni care Votează PNL PSD

 5. Succes Clatite, succes Uniunea Sabotati Romania!

  • ce-ți mai place șaorma cu de toate… de la ciuma roșie și holera galbenă…

  • Deci pentru cum a ajuns tara timp de 32 de ani cu PSd și PNL în frunte, sabotatorii țării tot USR sunt. Voi ați fost beți în același timp sa vedeți cine a sabotat până acum tara?

 6. Lăsați hoția și apucați-vă de treabă bandiților PCR-USL, Armata Rosie Eliberatoare nu mai vine ! 😂😂😂

 7. Succes, Clotilde!

 8. Acum a fost suficient de bun bugetul sa fie votat? Cum se dau de gol cozile de topor .
  Psd si pnl sunteti frati buni!

 9. Nu știam în mod cert cine are dreptate in acest continuu conflict . Un lucru este cert : daca consilierii locali de la psd și pnl au votat bugetul după două luni in forma propusă de dna primar , atunci în mod clar indivizii respectivi se află in afara legii . Sunt sabotori ai comunității și o corecție după gratii consider că se impune .
  USL ul dovedește că și singurul scop este capusarea banului public , necondiționat și discreționar . Totul sub girul formal al președintelui iohannis.

  • „Nu stim in mod cert cine are dreptate”.
   Pai sunt doua posibilitati:
   1) Are dreptate frantuzoaica
   2) Au dreptate Burduja Bancorex, Dinu Vama si Romprest

  • @goe
   Nu știam ,nu cum ai spus tu „nu știu” . O mare diferență . Acum știu și cred că locul celor care au sabotat , deci consilierii , ar trebui să poarte brutari la mâini .
   Răspunsul corect este : ” franțuzoaica” are dreptate . Felicitări .

 10. Bineînțeles că absolut toți sunt la PRĂDUIALĂ , dar toți clamează interesul cetățeanului , începând de la președinte până la ultimul amploaiat .

 11. Casa Radio trebuie demolata, la fel si Ciclop si toate cladirile cu bulina rosie de pe Magheru. Ce sa mai reabilitezi?…

 12. Cati naivi vad pe aici.
  Au cazut la pace mai baieti. Interesele s-au intersectat.
  Daca cineva crede ca asta e Maica Tereza se insala.
  Daca iei la puricat toate proiectele alea propuse o sa vedeti ca firmele castigatoare sunt impartite pe din trei.

 13. Gopo… la troaca !

 14. Meri la tr.. că . Laturile sunt pregătite !

 15. Si totusi, o institutie media trebuie sa prezinte intregul tablou, nu doar declaratia „victorioasa” a uneia dintre parti.
  Deci, faptele cu obiectivitate, din ce au relalat alte institutii media:
  – au fost adoptate multe zeci de amendamente PSD-PNL
  – votul a fost secret (care putea fie sa puna la adapost consilierii de acuzatia de abuz in serviciu, fie de acuzatii ca nu au urmat „linia partidului”)
  – rezultatul a fost: 15 voturi pentru, 9 impotriva
  – componenta consiliului este: 9 USR, 9 PSD, 6 PNL, 3 PMP
  – un calcul simplu arata ca bugetul a trecut prin „defectarea” a 3 consilieri PSD-PNL (cel mai probabil, totusi, cei 3 au fost de la PNL)

  • Fi obiectiv . Faptul că au adus amendamente este un lucru absolut firesc . Întrebarea este , și tu o ignori , de ce până la data prezenta nu au făcut acest lucru . Răspunsul corect vine de la sine : nu ii interesează pe consilierii psd și pnl de locuitorii sectorului și faptul că au aprobat programul primarului doar la amenințările privind dizolvarea consiliului spune totul despre USL iști. Co #rup#ți
   Faptul că Clotilde își aroga victoria și deci umilirea acestor consilieri vine ca o refulare firească după atâta amar de vreme .

  • Pretenaș ! Fi boier !
   Lasă explicațiile .
   I-a făcut o femeie . Scor de reprezentare .
   Când ești perdant lași capul plecat și taci .

 16. Le-a tras-o franțuzoaica… Bravo Clotilde!

 17. Foarte bine, oamenii trebuie sa invete sa lucreze Pentru oras dincolo de ”ordine” de partid. Oricum o iei, unii lasa in paragina parcuri, cladiri de patrimoniu, mutileaza orasul cu ciment si constructii in parcuri, altii incearca sa repare dupa trezeci de ani de dominatie PSD, PNL ce se mai poate repara. Felicitari!

  • In ce bula traiti?
   Politica se face pentru putere si bani.
   Ca in alte parti e la limita legii si la noi e legea junglei e altceva.
   Daca dvs credeti ca useristii astia sunt niste ingerasi pogorati din cer va inselati.
   Toti au firmele lor, dezvoltatorii imobiliari ai lor, nu va faceti iluzii.
   Aia mai prostuti fura cu camionul de pietris, astia mai scoliti fura cu consultanta.

 18. Felicitări, doamnă! E de mirare ca s-a reușit acest pas, cu PSD-PNL in coastă.

 19. Sper sa aiba si alte sectoare norocul unui primar care sa aiba puterea de a rezista in jungla mafiotilor, clanurilor bucurestene. Bravo!

 20. Bravo Clotilde !
  Dar si celor care in final au inteles ca nu e vorba de interesul lor ci de comunitate.
  Cate lucruri s-ar putea face si cat am progresa daca am lucra impreuna.

 21. multumim doamna ca ati adus soarele in sector! in sfarsit vom bucura si noi de apa aia clocotilda promisa in afisul de campanie

  • Zici PSD SI PNL tragi apa, că ei au condus tara timp de 32 de ani sau unii români se pare că au memorie de peste.

 22. Când au văzut CIUMATII ca se lasă cu desființare au votat cu 2 mâinii. Bravo ,asa primar trebuie peste tot. Inclusiv asa un președinte. Nu mincinos ca cel de acum. Sa nu uite cum a spus ….psd și acum le suge degetul

 23. Clotilde reuseste din nou sa gaseasca solutii si sa strapunga blocada mafiotilor.
  Pacat ca alti primari de la usere nu au aceleasi abilitati si spirit bataios.
  La Timisoara Fritz se confrunta cu acelasi lucru si pare ca deja a abandonat lupta.
  Da, e greu – dar ce asteptari aveati, unde e surpriza? Nu se stia de fratia uselista la nivel local inca de dinainte de alegeri?
  Iohannis a facut-o oficiala in guvern dar ea exista deja de mult timp in primarii si consilii judetene.

 24. De amendamentele depuse și aprobate nu spune nimeni nimic?Doar “coana”clotida are dreptate?Mai răsfirați băieți că nu e “coana” buricul pământului.

  • Pană la amendamete raspunde mai întai de ce ați refuzat repetat votarea bugetului? Cei 9 consilieri psd sunt selectați de Tudorache. Meșteri la furat, dar acum nu se mai poate.

  • Ca trebuia un pic de circ mediatic, Clatite e avida dupa asa ceva.

 25. Se vede cine sta in sector si cine doar mănâncă pe ruble. MULTUMIM CLOTILDE!