G4Media.ro

Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat cu 350 de milioane lei pentru…

Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat cu 350 de milioane lei pentru achiziţia de materiale sanitare în vederea pregătirii pentru a reduce riscurile de răspândire a coronavirusului

Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat, marţi seară, cu 350 de milioane lei pentru achiziţia de materiale sanitare în vederea pregătirii pentru a reduce riscurile de răspândire a virusului, a anunţat şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, marţi seară, la finalul şedinţei de Guvern, transmite News.ro.

Ionel Dancă anunţă că autorităţile române au suficiente stocuri de materiale necesare pentru gestionarea cazurilor medicale care au legătură cu COVID-19 şi spune că noi achiziţii se vor face curând, bugetul Ministerului Sănătăţii fiind suplimentat.

”În acest moment, stocurile de materiale necesare sunt suficiente, pe de altă parte e în pregătire achiziţia de noi materiale sanitare pentru perioada următoare”, a firmat Dancă.

El a precizat că Ministerul Sănătăţii şi instituţiile implicate iau ”toate măsurile necesare pentru diminuarea efectelor” virusului.

În România au fost confirmate 29 de cazuri de coronavirus.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. De ce? E nevoie urgentă de banii ăştia, trebuie alimentate pensiile speciale ale poliţiştilor pensionaţi la 40 de ani!

    Asta aţi vrut, asta aveţi.

  2. Macar avem avioane militare sa zburam de-asupra virusului

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.