G4Media.ro

Bucureștiul va avea și troleibuze din Turcia, după celebrele autobuze turcoaz

Bucureștiul va avea și troleibuze din Turcia, după celebrele autobuze turcoaz

Bucureștiul va avea troleibuze noi din Turcia, la fel ca și autobuzele turcoaz cumpărate de administrația Firea, transmite Economica.net.

Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv contestaţia polonezilor de la Solaris la licitaţia Primăriei Municipiului Bucureşti pentru achiziţia a 100 de troleibuze, licitație câştigată de compania turcă Bozankaya, singura care depusese o ofertă.

Primăria Capitalei a lansat pe 5 februarie 2019 licitaţia pentru achiziţia a 100 de troleibuze, valoarea estimată a contractului fiind de 214,49 milioane de lei. Până la termenul limită din 15 aprilie a depus ofertă doar asocierea turco – germană Bozankaya – Sileo.

Cele 100 de troleibuze noi care ar trebui să ajungă în Bucureşti vor avea 12 metri şi podea complet coborâtă pe toată lungimea vehiculului. Un troleibuz va avea capacitate de transport de minimum 96 persoane din care minimum 24 pe scaune.

Foto: Troleibuz / Bozankaya

Citește tot articolul pe Economica.net

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Avem de o gramada de timp transport public Solaris in Cluj si sunt apropae de nivel Mercedes. Plus ca, este vorba si de un parteneriat Solaris-Skoda…
  Acum eu nu stiu de unde moda asta cu Turcii 😐

  • De moda parandarat ai auzit? De acolo vine:ciubuc, bacșiș și dreaq mai știe. Cert este că după atâta chin și muncă, din salariul de primar duamna vrea să cumpere o insulă în grecia pt liniștea de apoi. Bucureștenii trebuie doar să își plătească taxele.

  • @Alex: Nu ca n-ati avea dreptatea dvs, dar la licitatia respectiva au participat doar turcii.
   Cu toata bunavointa, cum poti da castigator pe cineva care nici macar nu s-a prezentat la concurs?

 2. Solaris sunt mult peste turcisme. Nu stiu cum reusesc impostorii care organizeaza licitatiile sa incadreze in aceeasi categorie Citaro cu Otokar si Solaris cu Bozankaya ca apoi sa le departajeze la pret.
  Cum se face ca Astra-Iveco nu au participat la licitatie? Caietul de sarcini i-a exclus din start din nou?

 3. Ce face consiliul municipal Aproba totul , cu ochii inchisi?

  • Pai trebuie inchisa preventiv Firea , profilactic ! Cum Erdogan cumpara rachete din Russia (Turcia avand obligatii de respectat in NATO ) – asa cumpara Firea din Turcia , in loc sa-l boicotam cat putem pe sultanul din Turcia noi ii sustinem economia !
   Aici americanii ar trebui sa-i dea o muie sanatoasa Firei (fututa-n kur nu se risca nimeni momentan )

 4. Asa se contribuie la PIB?!?! Ca doamna dorea procent din PIB.
  Marfurile din afara tarii scad PIB ul !!!

 5. Pai trebuie inchisa preventiv Firea , profilactic ! Cum Erdogan cumpara rachete din Russia (Turcia avand obligatii de respectat in NATO ) – asa cumpara Firea din Turcia , in loc sa-l boicotam cat putem pe sultanul din Turcia noi ii sustinem economia !
  Aici americanii ar trebui sa-i dea o mu*e sanatoasa Firei (fututa-n kur nu se risca nimeni momentan )