G4Media.ro

Bucureștiul a ajuns la cea mai mare rată de infectare de la…

Bucureștiul a ajuns la cea mai mare rată de infectare de la începutul pandemiei: 7,06 cazuri noi la mia de locuitori

București a atins luni rata de 7,06 cazuri noi de infectare cu coronavirus, coeficient calculat pentru 14 zile, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Este cel mai mare coeficient pentru București de la debutul pandemiei.

Precedentul record fusese stabilit la 11 decembrie 2020, când Capitala înregistra o incidență cumulată de 7,04 cazuri la mia de locuitori, potrivit statisticilor prezentate de Graphs.ro.

De menționat că de la acel moment s-a schimbat și metodologia de calcul, fiind incluse în statistici și cazurile din focare (spitale, cămine de bătrâni).

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Ne-a luat-o Londra inainte? Si eu care credeam ca Bucurestiul este cea mai sigura capitala din lume. Ce dezamagire.

  2. E rupere in capitala, in cateva zile o sa moara pe capete pe holuri pana sa intre in vreun salon caci de ATI nici nu mai poate fi vorba

  3. Da, in realitate, raportand la populatia rezidenta de 1,84 milioane, incidenta este fix 9,00 la mie azi. Vineri era chiar un pic mai mare: 9,06. Si recordul a fost in 18 decembrie: 10,72. Dar pe vremea aia se inca se „manareau” cifrele masiv. Scuze, erau calculate „inovativ”. Valorile recente sunt mai aproape de realitate, de asta par mai rele decat cele din decembrie. Sa speram ca se opreste aici cresterea, si nu este o pauza temporara.

  4. Amish community in Pennsylvania becomes first in US to achieve herd immunity after reopening churches led to 90% of households being infected with the virus last year

  5. Cati sunt vaccinati in Bucuresti, stie cineva?
    De ce sunt tinute secrete ponderile de vaccinati pe judete/ orase?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.