G4Media.ro

București: Solicitare transmisă de familia femeii ucise de câini, pentru a-i fi…

sursa foto: Facebook/news.ro

București: Solicitare transmisă de familia femeii ucise de câini, pentru a-i fi înțeleasă durerea și pentru a i se respecta intimitatea

Familia Anei Oros, femeia ucisă de câini în zona Lacul Morii din Capitală, solicită să-i fie înţeleasă durerea și să i se respecte intimitatea, explicând că nu poate da declaraţii, relatează news.ro. Soţul Anei Daraban a postat pe Facebook un mesaj emoţionant. El a mulţumit pentru înţelegere şi pentru compasiunea arătată în ultimele zile.

„Mi-e dor de tine Ana ! Păşeşte în Lumina Lui ! Ne vom întâlni acolo mai târziu şi vom mai râde încă o dată cu toţii”, a scris bărbatul pe contul său de facebook. Ulterior, într-o altă postare, el a prezentat detaliile legate de ceremonia de înmormântare, care ar urma să aibă loc sâmbătă, în oraşul natal al Anei Oros, Baia Mare. ”Vă mulţumesc pentru înţelegere şi pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile”, afirmă bărbatul în finalul mesajului.

Mesajul din partea familiei Anei a fost transmis de Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica pentru Victimele Atacurilor Canine:

„Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toţi prietenii şi cunoscuţii ei. Apreciem atenţia şi dorinţa de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înţelege durerea şi mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declaraţii presei şi reprezentanţilor mass media. Din aceste motive, vă rugăm să ne respectaţi aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoţională. Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieţi omeneşti, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene şi internaţionale cele mai înalte”.

Reprezentanții acestei Asociații au informat anterior că i-a acordat consiliere Anei Oros după primul atac al câinilor, din aprilie 2022.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Asociatia asta este de stat, sau privata?