G4Media.ro

București: Angajați ai STB intervin în continuare pentru deszăpezirea refugiilor de tramvai

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

București: Angajați ai STB intervin în continuare pentru deszăpezirea refugiilor de tramvai

Peste 200 de angajaţi ai Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au intervenit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă şi participă în continuare la deszăpezirea refugiilor de tramvai prin aplicarea de soluţii antiderapante, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al STB, compania a intervenit operativ, în cursul nopţii, cu material antiderapant pe linia de tramvai pe unde circulă autobuzele societăţii, folosind utilajele proprii achiziţionate la sfârşitul anului 2022, pentru a asigura mobilitatea urbană în condiţii normale, prin curse regulate şi rapide.

„Continuăm curăţarea traseelor şi a refugiilor de tramvai şi pe parcursul acestei zilei şi vom interveni operativ la orice posibil incident semnalat ca urmare a ninsorii. Prioritatea noastră este să asigurăm în orice condiţii meteorologice un transport public sigur şi eficient pentru bucureşteni”, a declarat directorul general al STB, Adrian Criţ.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Da, peste 200 adica vreo 500, scosi de PNL-istul Crit din productie si trimisi la lopata, inclusiv femei gravide (nu si sinecurile din Berzei) conform metodei nasite de Oprescu. In mod normal, zapada trebuie indepartata de catre firmele platite pentru de deszapezire.