G4Media.ro

Breaz dă liber la angajarea în școli a celor care au luat…

sursa foto: Facebook

Breaz dă liber la angajarea în școli a celor care au luat sub 5 la titularizare: o nouă schimbare a regulilor, publicată în Monitorul Oficial în săptămâna în care au loc angajările

Reguli noi care le permit celor care au luat sub 5 la Titularizare sau care nu s-au prezentat la concursul național de anul acesta să fie angajați și să predea în școli au fost aprobate de Ministerul Educaţiei. La două zile după începutul anului școlar 2019-2020, ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz, a semnat un ordin de ministru prin care modifică Metodologia privind mobilitatea poersonalului didactic chiar pentru anul în curs. Procedura de mobilitate este în plină desfășurare în aceste zile. Ordinul 5.093 a fost publicat azi în Monitorul Oficial 726 din 4 septembrie 2019.

Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar în anul școlar 2019-2020, aprobată tot printr-un ordin al unui ministru interimar (Rovana Plumb) în noiembrie 2018 este modificată în premieră de ministrul interimar Daniel Breaz după începutul anului şcolar în curs.

3.388 de candidați au obținut note între 1 şi 4,99 la examenul de Titularizare 2019, potrivit datelor anunțate de Ministerul Educației.

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. katiusha ibarruri a facut prozelitzi. partidul are nevoie de orice vot.
    comunishtii sunt cei mai mari hoti si cei mai mari criminali din istorie.

  2. Ce daca esti prost sau incompetent? PSD are nevoie de tine!
    Noi generatii de buimaci sint necesare pentru supravietuirea marelui partid. Normal ca toti neavenitii au portile deschise.

  3. Cred ca daca s-ar sapa mai adanc s-ar descoperi ca agramatul asta de Breaz n-are nicio legatura cu matematica si ca e mega-plagiator-impostor

  4. Deci, stimati profesori? Ceva proteste legate de scaderea calitatii invatamantului? Sau astea se intampla doar daca e vorba de malai?