G4Media.ro

BREAKING Un procuror de la Secția Specială a cerut poliției să renumere…

sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

BREAKING Un procuror de la Secția Specială a cerut poliției să renumere toate voturile de la alegerile locale câștigate de Clotilde Armand în Sectorul 1

Procurorul Sorin Iașinovschi de la Secția Specială pentru investigarea magistraților (SIIJ) a dispus printr-o ordonanță de delegare ca Poliția București să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din București, câștigate de Clotilde Armand (USR) în dauna lui Dan Tudorache (PSD), potrivit unui document consultat de G4Media.ro. PSD a reclamat o presupusă fraudă la vot, fără să poată prezenta însă nici o dovadă.

Procurorul SIIJ a dispus măsura într-un dosar constituit în urma plângerii PSD.

PSD a depus o plângere legată de rezultatul alegerilor și a reclamat comiterea unor infracțiuni de către Dan Barna, președintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu – președintele Biroului Electoral Sector 1 și Andrei Nicolescu, membru USR.

Procurorul Sorin Iașinovschi susține în ordonanța sa că, pentru a putea face actele necesare din dosar, e necesară renumărarea voturilor de la alegerile locale.

Ce cere procurorul SIIJ:

Pentru continuarea cercetărilor în cauză se impune efectuarea următoarelor activități de cercetare penală:

1. Identificarea buletinelor de vot corespunzător fiecărei secții de votare
2. Numărarea voturilor din cadrul fiecărei secții de vot și confruntarea rezultatelor cu numărul de votanți înscriși pe listele de vot corespunzatoare fiecărei din cele 166 secții de votare din cadrul Sectorului 1 București (cât și a votanților înscriși pe listele suplimentare), care și-au exprimat dreptul la vot
3. Confruntarea rezultatelor obținute după numărarea voturilor de la cele 166 de secții de votare din cadrul Sectorului 1 București cu datele înscrise în procesele verbale de consemnare a rezultatelor votării
4. Predarea sacilor cu buletinele de vot și listele electorale de la cele 166 de secții de votare din cadrul Sectorului 1 București, la camera de corpuri delicte, unde vor fi păstrate până la finalizare cercetărilor din prezenta cauză 

Mai mult, procurorul susține că Poliția București trebuie să renumere voturile pentru că Secția Specială nu are nici spațiu, nici oamenii necesari:

Această activitate nu poate fi efectuată de către Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție din următoarele motive:
1. Pentru efectuarea operațiunii de identificare a buletinelor de vot corespunzator fiecărei secții de votare din cele 166 din cadrul Sectorului 1 este necesară o încăpere cu o suprafață foarte mare, care să permită acest lucru, și care totodată, trebuie să permită păstrarea temporară a sacilor cu buletine de vot, în condiții de siguranță pentru o perioadă de timp, întrucât această activitate nu poate fi realizată într-o singura zi, ori SIIJ nu dispune de asemenea încăperi
2. Această activitate necesită un număr mare de lucrători de Poliție Judiciară, precum și mijloace, care de asemenea, SIIJ nu dispune
3. Având în vedere neconcordantele ce rezultă din probele administrate pana în prezent (înscrisuri, depozitii de martor, etc) este foarte posibil ca după efectuarea operațiunilor descrise mai sus, să fie necesar accesul specialiștilor criminaliști care să efectueze constatări tehnico- științifice ale semnăturilor de pe procesele verbale de consemnare a rezultatelor votării și de pe listele electorale

Context. Reamintim că PSD a reclamat atunci o presupusă fraudă și a prezentat imagini cu mai multe persoane care participau la numărarea voturilor. Biroul Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 București a prezentat la acel moment într-un comunicat de presă toate datele despre persoanele ce apar căutând în sacii cu voturi în imaginile difuzate de Antena 3 și RTV și despre care liderii PSD susțin că ar fi proba unei presupuse fraudări a alegerilor.

Astfel, biroul electoral a arătat că cei prezentanți în imagini sunt un angajat al primăriei lui Tudorache – personal tehnic auxiliar în secția de vot, președintele Biroului Electoral și președintele secției de votare, precum și reprezentanți USR PLUS care au cerut să participe la procedură potivit art. 98 alin. 4 din Legea nr. 115/2015, cerere admisă de către președinte tocmai pentru a se asigura transparența procesului electoral.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

68 comentarii

 1. Sigur! O fi reusit psd sa manipuleze voturile,

 2. Mafia rosie e disperată, nu mai poate sa fure!

  • Asa este! Poate ai vrut s spui ca USR nu mai incape sa fure datorita PSD-ului!
   Ce băiat deștept și onest esti tu!!!

  • Două partide comuniste care se ceartă pentru ciolan… Nimic nou sub soare… popcorn…

 3. Să le renumere, dar să ia la intrebări și Poliția Locală sect.1, poate vreun milițian o să le povestească cum s-au inlocuit sacii cu voturi la ordinul lui Tudorache, atât in 2020, cât și in 2016, noaptea în lumina lunii…
  PS. Dacă nu merge cu vorba bună, atunci să se folosească de bautură, că dezleagă limbile ceva de speriat…!

  • Parcă în America procurorii au refuzat renumărarea voturilor când Trump n-a adus dovezi. În plus, era un timp limitat în care se putea face treaba asta.

  • @Prietene,
   E doar o tentativă de intimidare, pesemne dom’ procuror e tovarăș de pahar cu vreun gunoier-șef de la Romprest, că altă explicație nu pot găsi, de vreme ce legea electorală spune clar că voturile nu pot fi renumărate in lipsa unor dovezi extrem de puternice, intrucât precedentul astfel creat poate duce la contestarea scrutinelor electorale, incepând cu cel din „Duminica Orbului” și până azi…..

  • Prietene,
   E doar o tentativă de intimidare, pesemne dom’ procuror e tovarăș de pahar cu vreun gunoier-șef de la Romprest, că altă explicație nu pot găsi, de vreme ce legea electorală spune clar că voturile nu pot fi renumărate in lipsa unor dovezi extrem de puternice, intrucât precedentul astfel creat poate duce la contestarea scrutinelor electorale, incepând cu cel din „Duminica Orbului” și până azi…..

  • Escelentă ideea cu renumărarea voturilor începând cu cele din 20.05.1992. Până ajunge la cele din 2020 …

  • Cu sacii cu buletine, noaptea, parca erau useristii…

 4. Da de ce nu in 2023? Ce imi e acum, ce imi e atunci…

 5. dar sa mearga el sa numere cateva sute de mii de voturi, cine il opreste ?

 6. Bun, dar care este presupusa infractiune in justitie cercetata?

 7. Asta i cu belciug,cum spuneau cimunistii; adica pe bou,cat e de mare,il duci unde vrei daca i bagi un belciug in bot!

 8. ala n-a facut un dosar care sa justifice speciala sectia,da’ uite acu’ a dat lovitura, ai draqu procurori cind e vorba de 10 august niciunul nu s-a sesizat asa,le-a stricat cartile clotilde

 9. Inca nu s-a desființat Secția Specială?!

  Ma tem ca cineva apropiat de PSD si cleptocratie isi bate joc de banii mei si ia decizii aberante.

 10. nu este de competenta politiei voturile nu sunt numarate de politai

  • În momentul în care sacii cu voturi devin corp delict doar poliția și procurorul verifică

  • @Kinki:
   Da, politia judiciara aferenta SIIJ !

   PS. Daca SIIJ nu dispune, domnu procuror se va indeletnici singur cu placuta activitate de numarare, confruntare, etc

  • Nu pot verifica(face ) numaratoarea , pot verifica doar daca sacii cu voturi exista exista si mai pot verifica listele facute in sectiile de votare de catre cei responsabili si pot verifica si semnaturile daca sunt reale .Actiunea nu are nici nici o influenta asupra procesului electoral .

 11. Ce treaba are procuror pentru anchetarea magistratilor cu renumararea voturilor de la alegeri?

 12. Daca Romprestu’ isi va „toci” maturile in urmatorii ani pe banii livrati zilele astea de Clotilda… va termina si politia de numarat voturile peste vreo trei ani si cateva luni…

 13. Au sifonat la sect.1 sute de milioane de euro din bani publici cu firmele de cumetrie. PCR, pile cunostinte relatii.
  P$D e disperat fara ”contracte” cu dedicatie si incearca lovituri sub centura.

  Confiscarea averilor ilicite!
  Inasprirea codului penal!
  Toleranta zero fata de corupti!

 14. Hopa, se strânge latzu’ la madam Clatilde… Dacă n-are nimic de ascuns, atunci de ce nu…

 15. DISPERARE MARE

 16. Se pare ca actualul primar de la sectorul 1 a deranjat rau interesele PSD-iste. ce-ar fi sa renumaram voturile din ’90 pana in prezent? poate avem surprize.

  • Chiar și pe cele din „Duminica Orbului”? Ptii…, dar la nea Nelu nu va gândiți, că are o vârstă, iar pușcăria nu face casă bună cu inimioara…?!

 17. Deasemenea, trebuiesc verificate listele votantilor cu viza de flotant si unde sunt ei acum.

 18. De cand stie politia sa numere ?

  • De pe vremea când Caragiale scria O scrisoare pierdută: „…Două la primărie, două la prefectură, … , curat murdar, coane Fănică.”

 19. Hai ca e tare.

  Ce are la baza acel procuror ca sa ceara renumararea?

  Vina e a lui Stelian Ion ca inca nu desfiinteaza rahatul ala de sectie speciala.

  Pesemne ca lucrurile merg bine si ca psd se regrupeaza.

  Oricum o cercetare penala nu se face oe renumararea voturilor si procurorul tocmai a demonstrat ca e prost. Se poate contesta in instanta binemersi si pica ordonanta procurorului.

 20. In structurile statului Român, printre cei 1,3 milioane de bugetari plătiți de către contribuabili din privat, exsită câteva zeci de mii, care au un singur scop: să-i dea în cap contribuabilului din privat.

 21. Dacă au sărit rezistenții înseamnă că mahalagioaica are probleme.Așa nu se mai chinuie oamenii să strângă 10.000 de semnături.

  • @Linki:
   Clotilde nu are niciun fel de probleme: plangerea aceasta va ajunge candva sa fie respinsa de o instanta de judecata : cel mai probabil se vor fi prescris pretinsele fapte penale reclamate de insisi hotii de voturi !

   PS. Blinki, stiu ca va doare inca dar incercati totusi sa treceti peste si continuati-va viata ! :)))

 22. O sa fie distractiv ! De mult se va fi desfintat SIIj-ul cand procurorul de la Parchetul General care a preluat dosarul va da ordonanta de incetare a urmaririi penale ca urmare a prescrierii pretinselor fapte penale

  • @Sufleor, pentru cultura ta juridică citește interviul dat Sorinei Matei de membrul CSM Victor Alistar ca să-ți faci o părere despre justiția coruptă din România .În rest îți doresc minte multă și gândire liberă.

  • .. pana cand procurorul desemnat va fi terminat de re-numarat, de fapt.
   Baietii astia veseli de la mafia lui ilici chiar se credeau vesnici. Asa schimbare, doar sa-si treaca stafeta de la o generatie la alta, cand mai oboseau de atata ghiftuiala.
   Acum, surprize – surprize, oricine vine dupa ei si ridica capacul vreuni oale… leasina! Pfffuute de nu se poate.
   Distractiv e ca, chiar si noul copil din flori al fsn-ului, AUR, cel cu nari blindate, daca-ar veni sa rdice capacul oalei lasata mostenire, tot oala de noapte ar descoperi-o … ne-dusa la buda de 30 de ani.
   Schimbul de generatii, mai draga!

  • @Linki
   Pai daca tu iti faci cultura juridica citind interviuri luate de „acoperita” Sorina lui Alistar un oengist care pupa poala lu’ dom’ Profesor Voiculescu, care pesemne ca te-au invatat sa gandesti liber, eu mi-am facut-o absolvind fac. de Drept la stat si profesand in domeniu !

   PS. Incearca sa prostesti pe altii !

  • Linki
   N-ai inteles ! Eu mi-am facut cultura juridica acolo unde se face: La o facultate de Drept de stat si profesand apoi in domeniu, nu am nevoie de cultura Latrinelor lui Voiculescu !

 23. In fine face și secția Gestapo ceva. Ceva mizerabil, desigur.
  Măcar acum pricepe și trădătorul Stelian Ion că trebuie desființată?

 24. Daca oamenii nu ies la vot aceasta putoare denumita PSD va reveni la putere si va duce la bun sfarsit planul de terminare economica, sociala si demografica a Romaniei. Acest partid s-a nascut din coasta criminalului bolsevic Ion Iliescu, cel care apare in stenogramele date publicitatii in 2011 ca promitand la Ambasada URSS ca va face tot ce ii sta in putere ca Romania sa nu urmeze calea europeana. Si s-a vazut ca acest plan de distrugere a tarii a fost imediat pus in aplicare si astazi dupa 30 de ani avem o patura de smecheri cu branule direct in banul public, asistati sociali si pensionari care traiesc pe spatele celor onesti care muncesc in tara asta. Este inadmibil ca justitia sa fie impotriva celor care isi cauta dreptate in instanta, au legea de partea lor, dar astfel de putori de judecatori si procurori sa fie remunerati cu zeci de mii de lei lunar. O tara care nu are justitie este o tara in prabusire morala. Sectia Speciala nascuta din coasta altui nenorocit si hot la drumul mare Draknea isi face inca o data numarul pentru ca un bandit si hot pe numele sau Tudorache nu vrea sa accepte o infrangere. Niciodata Romania nu a fost mai capusata ca acum, cu o mass-media platita sa faca propaganda mafiei. Toti infractorii au trusturi de presa si televiziuni imbolnavind la propriu pe cei care stau in fata televizoarelor.

 25. bre Nea Tudoarche cand putem vedea si noi diamantele? intr o expozitie la ANAF eventual

 26. Doamna Clotilde este al doilea magistrat infractor din Romania.

 27. Ce-a putut sa faca boul asta de Mandolina, a pompat 3 milioane de euro în conturile varanului Voiculescu ca sa denigreze si sa compromita coalitia si Guvernul, prostalaul asta ipocrit si fatarnic mana in mana pe sub masa cu mafia psd, toate tembeliziunile acum si-au dat mana inclusiv digi 24 si celelalte latrine sa raga si sa urle împotriva usr plus,ce-a putut sa faca tampitul asta caruia azi clownul Rares Bogdan i’a cerut azi atat lui cat si lui Câţu Mâţu sa-si îndrepte atentia catre popor înmanandu-le si o carte despre cum o coalitie de Guvernare a ajuns la 2, 4% în sondaje-stire comisarul

  • Să vezi ce va face boul de Vlăduț la sănătate împreună cu unchiul Nic Voiculescu,Vlad Mixich și Aspen Institute Mai sunt Mircea și Mihaela Geoană Oana Cuzino și multe multe lipitori.

 28. Procurorul „Iasinovschi” . Ce nume de om cinstit și onest până în pânzele albe. Deși știe că nu are dreptul dar are autoritatea, o încearcă românește (golaneste) să mai tulbure apele înainte să dispară de tot.

 29. @Linki
  Pai daca tu iti faci cultura juridica citind interviuri luate de „acoperita” Sorina lui Alistar un oengist care pupa poala lu’ dom’ Profesor Voiculescu, care pesemne ca te-au invatat sa gandesti liber, eu mi-am facut-o absolvind fac. de Drept la stat si profesand in domeniu !

  PS. Incearca sa prostesti pe altii !

 30. Linki
  N-ai inteles ! Eu mi-am facut cultura juridica acolo unde se face: La o facultate de Drept de stat si profesand apoi in domeniu, nu am nevoie de cultura Latrinelor lui Voiculescu !

 31. Tu ești Portocală,ce dor îmi era de tine .
  P.S.Ai făcut-o degeaba nu s-a prins nimic de tine ,tot manele asculți și la două vorbe îți bagi și îți scoți.

  • In medii de-astea toxice te invarti ma prostule ?

   PS. Trebuia sa imi spui de la inceput sa nu mai imi pierd vremea cu tine ! :)))

   PPS. Adio ! Nu ma suna ! :)))))))))

 32. Ce decadere, ce miscari haotice, ce nivel sub nivelul marii. …

 33. Cum de mai este permisa o asemenea solicitare dupa confirmarea mandatului de catre instanta?
  Se zvarcolesc paduchii ca li s-a taiat conducta de la buget.

 34. Deștepților, nu v-ați saturat sa tot mestecați refrenul cu PSD?
  PSD e zero în momentul de fata. Ar vrea ei sa poată influenta lucrurile în felul asta. Aici e mana prietenilor lui Armand care vor sa o scuture puțin ca o da de gard cu administrația.

 35. Se rascolesc paduchii,capusele,parazitii,smanglitorii ca li s-au taiat conductele de finantare a slugilor de partid si a celor care le lingeau ciorapii? F bine a facut Clotilde Armand, gata cu hemoragia si dezmatul din bani publici, nu mai are Tudorache bani de diamante,tablouri de Picasoo, lingouri de aur si de vacante în insule exotice cu scroafa lui? De unde are atatia bani acest mamut comunist de si’a permis sa depuna cautiune de 1 mil de euro la DNA? Din salariul de primar? Nu din spagi, comisioane,contracte si mismasuri cu vrajitoarea ciumata Fierea si cu mafia lui si a ei din primarie

 36. To’asu gradu !
  Da daca tot va apucarati nu i le numarati si lui Valeriu Nicolae ?

 37. Bine ca si-a scos capul din nisip acest pesudo-procuror Sorin Iașinovschi .
  Cerem demisia lui Sorin Iașinovschi!

 38. Nu este nimic greșit, în a se renumăra voturile. Dacă totul s-a desfășurat corect, consider că va fi un lucru pozitiv pentru USR.

  • nu se renumara nici un vot doar pot verifica listele semnaturile si asta doar acelea ce pot fi dovedite ca ilegale si doar fapte ale unor persoane persone nu procesul electoral in sine

 39. Procurorul susmentionat , are studii de drept la Bioterra sau Hyperion … numai asa se explica modul in care a solutionat plingerea penala ! Dar com o fi ajuns procuror ?

 40. FOARTE BINE FACE DL.PROCUROR CA APLICA LEGEA.

 41. apoi ce sa faca clotilde armand la primarie? nu a avut deja pe gabriela firea primar! ce rost are! ce poate sa faca o femeie ca primar! e revoltator! dar asa a vrut lumea! asa ca astia suntem!