G4Media.ro

BREAKING Președintele Transelectrica a fost revocat, după ce și-a falsificat CV-ul menționând…

Foto: Facebook/Transelectrica

BREAKING Președintele Transelectrica a fost revocat, după ce și-a falsificat CV-ul menționând studii pe care nu le-a absolvit

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat în această dimineață atât din funcția de președinte al companiei, cât și din poziția de membru al directoratului Transelectrica, au declarat pentru Edupedu.ro surse apropiate ședinței.

Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al companiei. Forul de conducere s-a reunit joi dimineață, după ce Edupedu.ro a dezvăluit că Marius Dănuț Carașol și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București.

Universitatea a răspuns însă, pentru Edupedu.ro, că directorul Transelectrica “a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”.

Contactat în cursul zilei de miercuri de Edupedu.ro și întrebat dacă a absolvit Universitatea Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul său, Marius Dănuț Carașol a răspuns: “Eu sunt într-o ședință la Sibiu, luați legătura cu colegii mei”. La insistențele Edupedu.ro și la precizarea jurnalistului că răspunsul durează câteva secunde, Carașol a declarat: “Nu pot să vorbesc. Vă mulțumesc!”, și a închis telefonul.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

16 comentarii

 1. Neaparat trebuie sa restituie toate sumele incasate, inclusiv pentru perioada in care a fost direstor in Bucuresti. Si verificat cum a fost numit fara a i se verifica dosarul.

  • Nu este acest fals o infractiune ?

   Un doctor care nu e doctor nu pateste nimic daca este descoperit ca nu are studii ?

 2. la cate doctorate a dat paridul prin slugile sale e de mirare ca astuia nu i-au facut o biata diploma.
  daca-l cautati mai bine poate e si academician in academia katiushei ibarruri.
  nu e acolo si cristoiu, propagandistul partidului ?

 3. inca un abuz al statului paralel

  omul avea scoala vietii care e problema?

 4. cat grebla asta la transelectrica ? 15-20 de mii de euro / luna ?
  cati fripturisheti de partid de prin CA-uri si alte suprastructuri grebleaza si ei ?

 5. Cât de borfaș poți fi sa ai un asemenea tupeu?? Incredibil, și se mai baga și la cel mai înalt nivel, nu i-ar fi fost suficient un post de simplu inginer…
  Nu e suficientă demiterea lui, trebuie anchetat, să fie pedepsit cu închisoarea și să returneze banii încasați ilegal de la noi, prostii care îi tolerăm…nu mai vorbim de faptul că a pus compania in pericol…apropo, cine l-ar numit nu răspunde, nu trebuia verificat de cineva înainte de a-l angaja???

 6. acum ca partidul i-a amnistiat fiscal pe cei din nomenklatura, asta dupa ce ciordache, tudorel & cecere i-a „rezolvat” la dosare, se pare ca statul (adica poulimea) va plati sute de melioane de dolari fratilor micula.
  miroase de la o poshta a afacere securistica.
  hai orlandu, imprumuta, ce-i la tine milioardul ?

 7. Si cand e pregatit dosarul de urmarire penala?? DNA?? ALO??

 8. te scapa partidul si justitia lui, harashoale!
  te uita cum a rezolvat-o pe udrea si fi linishtit.
  felix & asociatii, baselinii & asociatii vegheaza.
  cum se iveste un dosar, sare SS si blocheaza. pai cum sa nu ia tudoel cateva pensii si cateva salarii de zeci de mii de ieuro drept rasplata? de la prosti ba, ca jmecherii au banii in panamale si alte ofshoare.

 9. credeti ca baieti ai „statului” au fost complici cu fratii micula ? fac si ei cel putin 300 milioane de dolari. de la statul „roman”, adica de la prosti.
  astia doi sunt securisti ?

  • e clar ca toata povestea cu fratii micula este un aranjament cu parandarat…

  • Cine, Calin si Monta?

  • parfum. ce, mai e ca in anii 90 cand picau bancile ca popicele, cartitasuri si feneiuri sa se capitalizeze aia care au dat lovilutia…
   militieni, procurori, judecatori, generali, sekuristi, politruci. toti au binemeritat,

 10. De ce a avut nevoie sa minta si sa declare „inginer diplomat”, doar el stie. Probabil sindromul celui care isi stie capacitatile limitate.
  In restul UE, nu este nevoie de diploma. Diploma, nu este decat un ultim examen, adaugat resului de examene, de’a lungul studiilor. De ceea ce este nevoie (si este precizat in majoritatea conventiilor colective) pentru anumite posturi, sunt studiile, in nici un caz diploma.
  O persoana care a urmat studiile fara a da ultimul examen, cel de diploma, este lafel de competenta cu cea care a dat acest ultim exament. De aceea nu se cere diploma, cam nicaieri, in statele vestice ale UE

  Ciudata atitudine a acestui individ. Sper ca va fi judecat

 11. Aceia care vor avea inclinația de a subscrie poziției că, vezi doamne, studiile trebuie urmate și nu musai a fi finalizate, sunt și ei niște ”neisprăvți” . Asta este sensul cuvântului, deci așa cum îtr-o casă neterminată, fără acoperiș, nu poate fi locuită, tot așa și niște studii neterminate. Lucrarea de diplomă susținută la absolvire trebuie să dovedească capabilitatea de a desfășura o activitate independentă într-un domeniu In plus, nu trebuie să uităm cele spuse de Regele Carol I la inaugurarea clădirii Univerșității Bucrești
  Pentru a administra o putere dobândită este nevoie de CARACTER ! Eu așa am înțeles că românii trebuie să-și cunoască bine istoria ! Nu rămâneți indiferenți la zbaterile marilor noștri artiști și oameni de cultură ! Sunt de părere că nu există CARACTERE native ! Caracterele se construiesc prin educație și cultură, și are ca rezultat stăpânirea rațională a instinctelor primare determinate de partea biologică a omului socializat ! Eu așa am înțeles indemnul Majestății Sale Regele Carol I la inaugurarea actualei clădiri a Universității București: ”Cer ca această Universitate prin profesorii ei pe lângă preocuparea pentru a forma absolvenți competenți si un grad înalt de cultură, să se aplece și asupra formării de CARACTERE, de care nația Română duce mare lipsă ! ”

  Români să nu uitați asta ! Popoarele care și-au uitat istoria și-au repetat-o cu mari suferințe pentru generațiile tinere, precum și cu mari vărsări de sânge nevinovat, așa cum a fost în decembrie 1989 !
  P.S: Se cunoaște că cei cărora Regele Carol I le oferea întreaga palmă, erau foarte puțini ! Exista o categorie de politicieni cărora le întindea un singur deget, altora două sau trei, cea ce a avut un mare rol educativ ! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate datorită iredentismului unor naționalități conlocuitoare manipulabile de forțe externe retrograde, care pot duce la erodarea unității și stabilității României , politic, economic și cultural !