G4Media.ro

BREAKING Statele Unite plasează 8500 de militari în stare de alertă pentru…

BREAKING Statele Unite plasează 8500 de militari în stare de alertă pentru posibila trimitere în Europa de Est

Până la 8500 de militari au fost plasați în stare de alertă pentru o posibilă trimitre în Europa de Est, pe fondul acumulării de trupe rusești la granița cu Ucraina, a anunțat, luni, un purtător de cuvânt al Pentagonului, citat de CNN.

”Este un mesaj transmis domnului Putin că ne luăm responsabilitățile în serios (…) Nu dorim să vedem o incursiuine în Ucraina. Aceste trupe au fost mobilizate în cazul în care NATO are nevoie de ele”, a declarat John Kirby, purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

El a explicat că aceste trupe ar putea susține NRF, NATO Response Force.

Purtătorul de cuvânt a mai declarat că Pentagonul urmărește situația trupelor rusești din teren. ”Cred că avem o idee destul de clară asupra a ce au în teren și ce continuă să adauge”, a mai spus el.

Secretarul de Stat al apărării, Lloyd Austin,a emis ordinele pentru a fi trimise președintelui Biden, însă o decizie nu a fost încă luată cu privire la trimiterea trupelor în Europa de Est.

CNN a transmis, luni, că administrația Biden se află în etapele finale de identificare a unităților militare specifice pe care dorește să le trimită în Europa de Est, potrivit mai multor oficiali din SUA și apărare.

Biden a discutat despre opțiunile pentru creșterea nivelului trupelor americane în țările baltice și în Europa de Est cu înalți oficiali militari în timpul unui briefing la Camp David sâmbătă, potrivit unui oficial, citat de CNN.

Conferința de presă este în desfășurare

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Cum era aia… harduairăd tu self distract?

 2. Eee, joc de glezne ! Până de decid militarii, până se identifică unitățile…. dacă nu uita Biden sa semneze …. Putin își vede de treabă .
  Câinii latră, rusul merge !

 3. Un singur militar american decedat și piticul crăcănat sare în aer

  • Poa sa o mierleasca de la obezitate, drumul e lung până în Europa și nu știu dacă rezista, trebuie hrăniți cu burgeri și prafuri albe din 3 in 3 ore soldații gay americani!

  • @ stanica fa lampa mai mica. Au murit 13 militari in Afghanistan si nu a sarit nimeni in aer, de fapt a sarit o familie cu 8 copii. Ce te face sa crezi ca senilul e in stare de ceva? In 2014 era VP si rusii au ocupat Crimea.

  • Popica, nu o mierleste nimeni de la burgeri si prafuri, da tu stii asta cel mai bine. Mai bine obezi decat beti de la votcă si calare pe nevestele voastre.

 4. Hai cu niste ADN made in USA. Daca nu se poate combina normal, natural, merge si băut, poate prinde totuși. Mai ales ca baietii sunt solvabili.