G4Media.ro

BREAKING Prefectul Capitalei și-a dat acordul pentru declararea stării de alertă sanitară…

BREAKING Prefectul Capitalei și-a dat acordul pentru declararea stării de alertă sanitară în Sectorul 1 în criza gunoiului. Victorie majoră pentru Clotilde Armand/ Primarul Sectorului 1: În 2-3 zile Sectorul 1 va avea un alt salubrist

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, și-a dat acordul pentru declararea stării de alertă în Sectorul 1, potrivit unui anunț al prefecturii. Cererea fusese făcută de primarul Clotilde Armand, pentru a pune capăt crizei gunoiului din Sectorul 1. Starea de alertă se va institui timp de 30 de zile începând cu miezul nopții de vineri spre sâmbătă, 24 iulie.

UPDATE: Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat vineri, după declararea stării de alertă, că în 2-3 zile Sectorul 1 va avea un alt „salubrist”. „Vom avea nevoie de 2-3 zile pentru a avea alt operator pentru a continua strângerea gunoiului”, a afirmat primarul.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că în urma declarării stării de alertă a cerut monitorizare zilnică a strângerii gunoaielor, iar principalul beneficiu este că, în acest moment, se pot crea capacități suplimentare funcționării actualului serviciu de salubrizare, Romprest.

Prefectul Capitalei Alin Stoica a precizat că a fost de acord cu starea de alertă în Sectorul 1 în baza analizei pe care Comitetul Situațiilor de Urgență din Sectorul 1 a făcut-o și având răspunsuri de la autorități care confirmă că există o situație ce trebuie monitorizată.

Potrivit acestuia, în niciun caz nu va fi reziliat contractul cu Romprest, el consideră că „Romprest e parte din soluţie”.

„Am fost de acord cu măsurile pe care Sectorul 1 le-a clarificat: creşterea capacităţii de răspuns pentru îndepărarea riscului, acumularea de deşeuri necontrolate; crearea unei strategii pe termen scurt pentru a preveni reapariţia acestui fenomen, schimbarea mentalităţii agenţilor economici şi a populaţiei pentru a împiedica abandonarea de deşeuri pe raza Sectorului 1 necontrolat”, a declarat prefectul Alin Stoica.

El a arătat că se pot aduce capacităţi suplimentare pentru ridicarea gunoiului.

„Vom monitoriza zilnic, aflăm ce cantitate e ridicată zilnic de fiecare operator, care e cantitatea dusă spre depozitare”, a adăugat Stoica.

Întrebat care este diferenţa faţă de solicitarea precedentă privind instituirea stării de alertă în Sectorul 1, prefectul Capitalei a răspuns: „În 7 iunie a fost o solicitare de stare de alertă pentru că nu se ridicau deşeurile menajere din gospodării, ele nu se ridicau din cauza unui blocaj la sortator. Atunci am găsit o soluţie şi o relaţie directă între Primăria Sectorului 1 şi sortator. Deşeurile produse în gospodării şi de agenţii economici sunt duse conform programului la sortator. Acolo nu mai e blocaj. Blocajul e acum că sunt multe deşeuri pe străzi. Prestatorul nu poate face faţă acestui val de deşeuri. Iar lucrurile trebuie redresate în mod rapid”.

El a precizat că nu va fi reziliat contractul cu Romprest, considerând că această firmă este parte din soluţie.

„În nicun caz nu va fi reziliat contractul cu Romprest, din contră. Cred că Romprest e parte din soluţie, trebuie să presteze serviciile care merg bine, ridicarea gunoiului din gospodării. Pentru ridicarea gunoiului de pe străzi trebuie aduse capacităţi suplimentare. (…) Concret, să existe capacităţi suplimentare, fie proprii, fie o altă firmă care să poate alături de Romprest să rezolve situaţia”, a explicat prefectul.

”Am transmis către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă acordul pentru declararea stării de alertă”, a transmis prefectul.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1 a cerut, miercuri seară,  Prefecturii Municipiului Bucureşti să declare starea de alertă pe o perioadă de 30 de zile, din cauza situaţiei sanitare cauzată de necolectarea gunoiului de către Compania Romprest Service SA.

De asemenea, Consiliul Local al Sectorului 1 a fost convocat, pentru vineri, la ora 12.00, în vederea discutării rezilierii contractului cu Romprest. Primăria estimează că s-au acumulat aproximativ 2.691 tone de deşeuri generate de populaţie, instituţii publice şi agenţi economici.

Prevederile legale referitoare la starea de alertă

Conform legii, starea de alertă reprezintă răspunsul la o situaţie de urgenţă de amploare şi intensitate deosebite, determinată de unul sau mai multe tipuri de risc, constând într-un ansamblu de măsuri cu caracter temporar, proporţionale cu nivelul de gravitate manifestat sau prognozat al acesteia şi necesare pentru prevenirea şi înlăturarea ameninţărilor iminente la adresa vieţii, sănătăţii persoanelor, mediului înconjurător, valorilor materiale şi culturale importante ori a proprietăţii.

Starea de alertă se declară la nivel local, al municipiului Bucureşti, judeţean sau naţional, atunci când analiza factorilor de risc indică necesitatea amplificării răspunsului la o situaţie de urgenţă, pentru o perioadă limitată de timp, care nu poate fi mai mare de 30 de zile.

Stare de alertă poate fi prelungită ori de câte ori analiza factorilor de risc indică necesitatea menţinerii răspunsului amplificat pentru o perioadă de timp suplimentară, care nu poate fi mai mare de 30 de zile.

Starea de alertă încetează, înainte de împlinirea termenului pentru care a fost declarată ori prelungită, atunci când analiza factorilor de risc indică faptul că nu mai este necesară menţinerea unui răspuns amplificat.

Comitetul local pentru situaţii de urgenţă declară, cu acordul prefectului, starea de alertă la nivel local, precum şi prelungirea sau încetarea acesteia.

Hotărârile prin care se declară ori se prelungeşte starea de alertă, precum şi cele prin care se stabileşte aplicarea unor măsuri pe durata stării de alertă cuprind:a) baza legală;b) perioada stării de alertă;c) măsuri pentru creşterea capacităţii de răspuns, asigurarea rezilienţei comunităţilor şi diminuarea impactului tipului de risc necesar a fi aplicate, condiţiile concrete de aplicare şi destinatarii acestor măsuri;d) instituţiile şi autorităţile publice care pun în aplicare sau urmăresc respectarea aplicării măsurilor, după caz.

Context

Joi, prefectul Capitalei, Alin Stoica, a cerut lămuriri suplimentare de la Primăria Sectorului 1 pentru o decizie finală privind cererea primarului Clotilde Armand de declarare a stării de alertă în sector din cauza faptului că gunoiul stradal nu a fost ridicat.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Sectorul 1 a votat, în urmă cu două zile, propunerea primarului Clotilde Armand de a solicita din nou Prefectului Capitalei declararea stării de alertă pentru o perioadă de 30 de zile din cauza gunoaielor neridicate de Romprest.

Situația gunoaielor neridicate din sectorul 1 a devenit critică în ultimele săptămâni, după ce numeroși cetățeni au reclamat riscul de îmbolnăvire din cauza mizeriei de pe străzi.

Conflictul dintre primarul sectorului 1, Clotilde și compania Romprest s-a acutizat în ultimele zile.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a formulat o plângere penala la DNA împotriva directorului general adjunct Romprest, Bogdan Adimi, pentru abuz în serviciu, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare.

Prefectul Capitalei a refuzat să declare starea de alertă în luna iunie, pe baza raportului Gărzii de Mediu care a stabilit că nu există un pericol iminent în sectorul 1. Prefectul a mai declarat că sunt analizate ”soluții alternative”, iar dacă nu există va fi declarată starea de alertă în sectorul 1.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

66 comentarii

 1. În sfârșit un punct de plecare ptr distrugerea mafiei roșii PSD din primării și ,,,la pușcărie,,cu mafiotii

  • Punctual aici e mafia „galben-albastra”…

  • Sa nu ne bucuram prea repede, prefectul poate fi de acord, dar votul care conteaza e al Comitetului Municipal de Urgenta, si actele pot fi contestate la instanta de contencios, dupa aia va intra in lupta Weber…atac la CCR…plus PSDul, vor declansa referendumul de destituire,….scandalul de pana acum a fost soft…., nu vom avea stare de alerta pana la referendum, …suprapus pe lupta interna Plus vs USR, USR+ vs PNL, gunoi nestrans,…daca mai bate si vantul dinspre Rudeni, atunci 80% vor vota destituirea, ….si nici de mafia lui Tudorache nu am scapat…Clotilde, de la tine chiar aveam pretentii, tu chiar ai incredere in toate leprele de la partid?.. Astia te-au sfatuit prost sa iti rupi gatul, tu nu realizezi ca esti un ghimpe in UM+?….in 2016 astia au sarit pe Sergiu al tau si pe Nicusor, imediat dupa alegeri…vazi doamne ca Matei Paun nu a cheltuit transparent banii de campanie, dar omul cheltuise din buzunar de la el…atunci USR a pierdut un mare finantist, si cu buzunare foarte adanci, dar ala nu ar fi tolerat ciudatii aciuati acum in Usr

  • Pai stai ca te incurci, Comitetul Central pentru Situatii de Urgenta a solicitat acest acord in partea prefectului.

  • @PR la maxim: Observ că sunteți o persoană ‘din interior’ și cunoașteți mai multe aspecte decât cititorul obișnuit. Totuși, mi se pare că prin comentariile dv. încercați să o demobilizați pe d-na Armand, o persoană curajoasă care ar avea nevoie de mai multă susținere. Da, exact asta fac cei care au curaj: riscă să-și rupă gâtul. Însă adesea reușesc să învingă, pentru că cei mai mulți dintre adversari sunt din categoria celor care nu sunt dispuși să-și asume riscuri, adică lași. Sigur, și lașii lovesc, și nu pe față, ci cu perfidie. Dar merită să lupți.

  • @ionpop…Comitetul de la S1 a votat, dar pentru ordinul prefectului e necesar avizul Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta…si ala nu s-a reunit, prefrctul are un vot, pana la majoritate mai e…emiterea avizului prefectului fara hotararea Comitetului municipal, e nula de drept….Balciul e abia la inceput…si un sfat, prietene, pe drept administrativ nu te pune cu mine, am tocit multe haine pe la coate in biblioteca, catedra, sau instante, de aia ma iau si Stelica de la justitie, chiar stiu ce vorbesc

  • Jos PeeeSeeeDeee! Sus PeeeNeeeLeee! Acelea sunt locurile in care veti primi de la partide.

  • Deci „victorie majora pentru Clotilde Armand”. Si mai spuneti ca UM G4M nu e pe payroll-ul Clatitei.

  • Grig, așa este bă, pesede. Așa gândesc tărâțele tale din tărtăcuța aia scovrigită. La voi la gunoaiele #rezist nu se văd decât ruși, chinezi și fără număr pesede bă!!!

  • Se înţelege de la prefectul premierului că, spre deosebire de cercetare, educaţie şi sănătate, firma de salubrizare are rezultate.

 2. Asta înseamnă sa fii femeie cu …oaie@!Bravo! Respect!

  • Stare de alerta: Clotilde Armand la minimum in sondaje :)) Citu, Barna, ajutooooooooor! :))

  • Jeane alegerile sunt peste 3 ani, ce apare acum in sondaje e irelevant.
   Sa urmaresti sondajele dupa ce scapa S1 de capusa Romprest si ii si mai pune la plata pentru prejudicii.

  • Treaba e ca primarita noastra nu e interesata de primarie. Nu e interesata de un alt mandat local in 2024, visurile ei sunt mai mari, asa ca este la maximum interesata de sondaje iar din cauza asta tot ce produce primaria ei este comunicare+PR!

 3. IN SFARSIT. ce or fi negociat insa? ca banuiesc ca pnl iar a cerut magarii.

  • Bingo…..trebui sa fie declarata syate de urgenta de mult insa PNL sta de jocuri pe sub masa…. tipic USL

 4. Poate functioneaza si noptile „starea de urgenta” si reusesc sa inchida cu ocazia asta Statia de cogenerare pe baza de biogaz si/sau incineratorul de deseuri medicale de la Rudeni, Chiajna.
  Din 2013 intoxica in fiecare noapte mai bine de un sfert din capitala si toate autoritatile se fac „ca ploua”, desi au mii de sesizari…
  Este inadmisibil ca intr-o capitala „pretinsa” europeana sa fii imputit in fiecare noapte cu miros de biogaz/H2S si alti compusi rezultati din incinerari si autoritatile sa nu faca nimic timp de 8 ani de zile.
  Dar, in Romania, totul este posibil…

 5. Pentru cetatenii sectorului nu e nicio victorie.Urmeaza un circ maxim si plata gunoiului cel putin la acelasi pret ca acum dar trecuta la plata individual, adio plati de la primarie, ca vorba aia, economia duduie la pln+usr, avem de unde. Oricum nu va fi realeasa, dar ea lupta ca Base cu mafia pentru audienta nationala care ii va asigura un post cu o anvergura mai mare in 2024, romanii se vor procopsi cu incompetenta la ore de maxima audienta. De altfel peste jumatate dintre comentatorii ei de pe facebook nu sunt nici macar din Bucuresti!

  • Daca puteai sa muncesti cat poti sa minti, erai deja CEO, gunoi putred PSDist ce esti.

  • Cand scrii pe bani de la partid din buricul capitalei ca Vladimir putin e un gunoi totul e pesedism :)) Tineti minte ce am scris, la prima facturica pe care o primesc pe email pentru gunoi de la compania lui clotilde ii scriu aici valoarea si daca e semnificativ mai mica ca la romprest imi fac harakiri :))

  • Daca-ti faci harakiri, vei face un bine intregii tari.

  • Jeane, mai lasa-ne cu pesedismele tale. Un lucru este sigur : șeful tău, Tudorache , va merge la închisoare si probabil că si cei din conducerea Romprest îl vor însoți. Clotilde creste in sondaje si va câștiga din nou primăria fara prea mult efort și probabil că USR+ va avea majoritate in consiliu la următoarele alegeri.

   Prietenul tău Piedone va merge si el la închisoare împreună cu impostorul Rădoi.

   Liviu Dragnea va fi condamnat din nou si se va întoarce si el la închisoare.

   Anul viitor, doi judecători de la CCR își încheie mandatul si CCR va fi eliberat de influenta PSD.

   Daca secția specială va fi desființată, acolo sunt grămezi de dosare ținute la sertar sa protejeze judecători si procurori corupți. Acele dosare vor merge la niste procurori care au chef de muncă.

   Numai vești bune pentru grupul infracțional organizat pe care to îl susții.

   Transmite-le te rog prietenilor tăi că le doresc la câți mai mulți ani de închisoare.

  • @ Vladimir Putin…,
   Dupa ce ai scris mai poti plimba odata limba pe acolo, ca sa te simti bine.

  • am revenit: prima companie scoasa din jobenul lui clotilde e mai scumpa, dar asta e normal, nu s-ar fi bagat nimeni pentru mai putin, mai ales ca e vorba de 30 de zile…dar important e ca am invins mafia, nu?! :)))))

 6. Sa nu zicem hopa pana nu sarlim parleazul. Nu uitati ca mafia gunoaielor este formata din mai milte societati. Depinde cine vine in loc. Sa nu scapam de draku si sa dam de tasu.

 7. Am zis eu ca ii freacă Armand .
  Virgil Iantu po-a s-o swga în continuare . 😆😆

 8. Care este victoria? Cică Victorie majoră!!! Prefectul de la USR+ a facut ce l-a rugat primarul de la USR+. Băăă Tăpălabă, ești penibil băăă. Ai ajuns o slugă fără pic de coloană vertebrală. Mai ai puțin și lingi gunoaiele de pe jos. Ce însemnă slugărnicia asta si lobby-ul ăsta pe care îl faci zi de zi pentru primarul Clătită? Asta înseamnă jurnalism, asta înseamnă presă independentă? Mai ai și nesimțirea să cerșești bani pentru o Presă Independentă. În caz că nu știai, SLUGILE nu sunt independente.

  • A mai cerut de cateva ori pana acum declansarea starii de urgenta si nu s-a aprobat.

  • Bagă-ți unghia în gât! Taie -ți jugulara! Dă cu tine de pământ!

  • Dsp-u motivat starea de urgenta. De-asta nu s-a dat ieri.
   Dar ce sa intelegi daca esti obisnuit cu lucru fara procedura, cu shmechereala, cu shpaguta, cu am eu un fin de itj da aprobare.

 9. Ia uite cum se zvârcolesc ciumatii roșii pe aici și pe aiurea, deci e de bine! Bravo Clotilde!

  • Vezi ca nu ne ridica iar nimeni gunoiul :)) Dar daca nu esti din sector, nu te intereseaza, conteaza doar lupta de PR cu mafia :)) IQ<1

 10. „Alo, Romprest? Ce spuneți, batem palma pe 1000 de coco pentru parcul auto și pentru celelalte acareturi? Haideți, până nu mă răzgândesc, că și așa mi-ați consumat aproape un top de hârtie și o juma’ de cartuș reîncărcabil cu toner !”

 11. Cand or ramane fara job sute de oameni de la romprest sa vezi distractie in sondaje , cum pica printesa gunoaielor.

  • Cand vor vedea oamenii cum lupta Clotilde pentru ei si cati bani va economisi primaria scapand de contractul dubios cu mafia Romprest/PSD, Clotilde va creste in sondaje.

   Se vede ca esti PSDist, fiindca esti agramat.

  • Probabil, fiind in stare de urgenta, va rezilia contractul cu Romprest si va incheia altul cu o societate responsabila, bine facut, cu preturi si clauze corecte. In 2-3 saptamani sectorul 1 poate arata ca o floare, cu bani economisiti pentru cetateni basca recuperarea celor peste 200 milioane lei de la Romprest. Final previzibil: victorie totala Clotilde si sanse serioase pentru inca un mandat de primar , de ce nu , chiar la PMB. !

  • Si daca in 2-3 saptamani sectorul 1 e tot ingropat in gunoaie, recunosti ca esti prost?

 12. Cand vad lichele PSD gen Eugen si jean valjean (probabil acelasi gunoi) cum se agita, imi dau seama ca USR merita votat din nou.

 13. „Alo, Ambulanța? Vă rugăm să trimiteți un echipaj cu doctor la Realitatea și unul cu popă in Kiseleff10 ! Nu uitați să-l rugați pe taica părintele să-și ia cu el cădelnița și niște aghiasmă-mare, că fără ele n-o să poa’ să pătrundă in sediul bântuit de Ciuma Roșie !
  Grăbiți-vă, că ii pierdem !”

 14. rusine celor care accepta sa traiasca printre gunoaie.
  oraseni doar cu numele, cu igiena precara, care mascheaza mirosurile folosind parfumuri chic.

 15. Victorie va fi cand schimba cu adevarat ceva in Sectorul 1, momenta este frectie la picior de lemn, posibil sa lucreze tot cu cei de la Romprest in continuare ca nu are momentan alta firma de salubritate care sa vina peste noapte sa ridice gunoiul si nici solutii alternative gen firma primariei care sa preia acest serviciu de salubritate si sa demonstreze ca exista solutii si fara Romprest. Mai bine ar urma caile legale de reziliere sau renegociere a acestui acest contract cu Romprest decat sa fie doar pe urlete si certuri

 16. Hai ca se strange latul in jurul Romprest…. ieri – controlul de la ministerul finantelor, azi – starea de alerta.
  Grea viata pt mafie, cu usristii astia. Episodul Radoi se repeta.
  Succes Clotilde !!!!!!!!!

 17. Ridicarea gunoiului si rezolvarea problemei cu aceasta sifonarie de partid numita Romprest va temporiza jocul. Clotilde Armand are nevoie de o echipa puternica sa razbeasca mafia creata de Chiliman-Tudorache in atatia ani. Este disperare mare de dimineata incoace pe posturile mafiei unde este balacarita primarita la greu. La Romania TV este turbare generala este numita primarita rezist, vrea sa-si aduca firma sa de casa. Lasa frate sa-si aduca pe cine vrea ca oricum se voteaza prin consiliul local. Daca pretul este mai mic si serviciile serioase de ce nu ai accepta o oferta? In mintea distrusa a batranetului care casca gura la Latrina 3 si Cocina TV ar insemna sa revina Romprest si sa exfolieze banul primariei cu tarife de 18 ori mai mari decat in Oradea si pe inca 20 de ani. Sa tot faci astfel de afaceri. Este stupefiant de ce Chiliman nu este la puscarie pentru un astfel de contract cu dedicatie. Suma umflata dramatic denota ca multi s-au abonat la suptul banului public.

 18. Acum vine Blue Planet Services SRL sa dea o mana de ajutor la stransul gunoaielor din sector. Prietenul la nevoie se cunoaste 😁

 19. Salut,,nici cu romprest nu mie rușine,,,,dar cu d…Clotildeee,,,să meargă bree în Franța primar,,,,învață și apoi vine să facă practica in București,,,,și că tot sunt femeie,,,nu se îmbracă frumos,are talangi în urechi,,,,cât despre vestimentație,,,lasă de dorit,,,este un oficial ,,,nu la piata,,,,nu mai este tânără,,,într-un cuvânt,,,,du-te fata mea de unde ai venit ,,cu USR cu tot,ia și + cu tine

 20. Idiotului nu-i poti face bine nici cu forta. In loc ca populatia sa sara la gatul Romprest-ului care le fura banii din buzunar , se concentreaza in a injura primarita care vrea sa le pazeasca buzunarul.

 21. Baiiii Vitejilor,,,,USR și Plus,,,,sunt proști grămadă,,,da proști și idioți,,,coane,,,nu așa cum îi catalogați voi pe colegi de conversație,,,,deci sunteți labagiu,maica,,Clotilde e buna la piata cu talangi de vaca în urechi,,,Venit la București să facă practica,,,sa plece în Franța ,,,cu Hoți ei,,,a venit Dragnea,,,Ura,,,,La gunoi cu toți golani din guvern,,,gunoaie,,,,

 22. Din ardeal,uram d-nei Clotilde succes si felicitari !

 23. 🙏 In sfarsit, poate rasare soarele si pe strada noastra …

 24. Liber la contracte fără licitație!!!!
  Veni-mi-ar rău de ei!

 25. Ion nume de roman,,,dar, mai mama pe vremea mea se învață franceza,,Clotildeee este roman,,,noi nu suntem capabili sa avem un primar ROMAN,,de ce o feliciți,,,ce a făcut pentru români,,,,ce,,,a furat l Bektel a furat la Vot,,,,

 26. Capul lui motoc,,,heiii,,mai capule ,sunt bunica ta,,am lucrat 38anisi 6 luni,,nu idioata,,,,cum ai tu opinia ta așa am și eu,,,,,tu,,Câți,,,ani de muncă ai,,,,,este o HOATA,,toți mint și fura,,,,sunt străini ,,,nu țin cu țara,,,,cu mămică din Franta,,a venit în Bucurestilul construit de mine,de tatăl tău,de mama ta ,de bunici tăi și ai tuturor ramanilor,,,OK

 27. Deci firma pe care o va aduce în 2-3 zile(aștepta la usa) va lucra pe degeaba probabil si zi si noapte….

  Deci salubrizarea in sectorul 1 pe următorii 4 ani sau poate mai mult ..Va fi gratis …Deci banii ce se vor economisi propun sa ii dam la săracii….de la pnl sau usr

 28. Un pas mic pentru Madame,un pas uriaș pentru sectorul 1.

 29. TĂCERE!!! ASCULTAȚI AICI: In conformitate cu declaratiile prefectului capitalei, contractul cu salubristul ROMPREST nu va fi si nu poate fi reziliat! Starea de Alerta permite angajarea COMPLEMENTARĂ a unui alt salubrist pentru a ajuta salubristul actual! DECI…. RAHAT! Alti bani, posibil chiar cu aceiasi renumeratie ca romprest… Si toate astea pentru ca CLOTIDE Armand e o imbecila… Trebuia sa le plateasca celor de la ROmprest toti banii datorati, iar daca cumva sumele erau necuvenite cum reclama dansa, o decizie a instantei in contencios administrativ returna banii… Acum angajeaza alt salubrist sa colaboreze cu actualul si costul este dublu!! E JAF, numai idioții fara iq pot admira această luptă fără creier (P. S. Un primar smart le platea suma ceruta si stipulatade altfel in contract, si ii dadea in judecata sa o restituie daca era ceva necuvenit, ilegal, etc.. Dar idioata a suspendat plata, incalcand unilateral contractul ca vrea ea, ca e proasta

  • Primaria trebuie deja sa recupereze sute de milioane de lei de la gunoieri. Activele firmei sunt: 2000 de maturi, 500 de tarnuri de paie si 40 de camioane obosite. Totul valoreaza mai putin de 500.000 euro. Mai mult, actionarii romprest sunt rezidenti la Moncao si Coasta de Azur, nascuti la Moscova. Daca primaria plateste acum prosteste si peste 5 ani castiga procesul, chiar crede cineva ca va mai recupera vreun ban? Prinde orbul, scoate-i ochii! Firma asta trebuie radiata, actionarii prinsi si averile lor confiscate.

 30. Deci în locul contractului cu Romprest care practica un tarif de 103 lei/tonă, madam Clocotilde încheie prin încredințare directă („stare de alertă” de!) un contract cu BRAI-CATA care ridică tona de gunoi cu… 629 lei/tonă !!!!! De peste 6 ori tariful lui Romprest !!!!!!!!!!!!!

  Așa da luptă cu mafia gunoaielor! Putem dormi liniștiți și cu conștiința împăcată, în sfârșit s-a făcut dreptate…

 31. Bravo Clotilde!
  După așa-zisa „victorie majoră”, ai mai făcut un pas decisiv: un contract cu firma BRAI-CATA, la un tarif de 6 ori mai mare decât cel practicat de „mafioții” de la ROMPREST.
  Ura, ura, ura!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.