G4Media.ro

BREAKING Percheziții DNA în patru locații privind achiziția de uniforme la Poliția…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

BREAKING Percheziții DNA în patru locații privind achiziția de uniforme la Poliția Locală Sector 1/ Este vizată și conducerea instituției (surse)

Percheziții DNA au loc joi în patru locații privind achiziția de echipamente la Poliția Locală Sector 1, iar în dosar este vizată și conducerea instituției, conform surselor G4Media.

UPDATE 14:37 Sunt vizate contracte de achiziție a uniformelor polițiștilor. Echipamentele ar fi fost plătite în totalite fără însă a fi livrate toate uniformele.

Comunicatul DNA

Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2022-2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale.

În cursul zilei de 19 ianuarie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în patru locații situate pe raza municipiului București, din care două sunt sediile unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. „comise în perioada 2022-2023″… nici astia de la DNA nu au avut parte de zapada ca sa mai zaboveasca in vacanta…

  2. Conducerea institutiei deleaga sarcinile de control catre șefii de departamente, nu?
    Ca doar nu o sa probeze Cloti ca numerele nu au intrat la apă…

    • Fumctionarii publici sunt cei pe care-i gasesti acolo de la primarul anterior. Ca nu poti sa-i schimbi decît dupa ce-i evaluezi și ANFP își da acordul…

  3. Firmele sunt Farmavet-aka Liviu Dragnea- varul lui adus de tudorache si baluta l-a facut Clotilde directorul Politiei Locale, a doua este fosta Agromec Distributie acum IT Click& Services SRL firma PNL si USR – 99,9 % si 0,0007 % firma interlopilor din S1

  4. Sa ne spuna si noua cum a venit aceasta PANARAMA DE POLITIE LOCALA SECTOR 1 in strada ROMANA NUMARUL 9,RECTE CURTE INTERIOARA,CU PARC SI 5 LOCURI DE PARCARE,si a AMENDAT PE 13.01.2023 LA ORA 23:45 TOATE MASINILE ,CELE 5 PARCATE TOT TIMPUL IN CURTEA INTERIOARA,TOATE FIIND ALE LOCALNICILOR DIN BLOC SI MASINA UNUI CHESTOR…SA VEDETI CE BALAMUC IESE CU PANARAMELE DE GARDIENI PUBLICI…ASTA E CU MANTA