G4Media.ro

BREAKING Ludovic Orban, schimbare radicală de poziție: ”Cred că dacă există cel…

Foto: Inquam Photos / George Călin

BREAKING Ludovic Orban, schimbare radicală de poziție: ”Cred că dacă există cel mai mic risc va trebui să suspendăm activitatea în învățământul preuniversitar”

”Cred că dacă există cel mai mic risc va trebui să suspendăm activitatea în învățământul preuniversitar. Va trebui să discutăm perioada (de închidere a școlilor – n.red.)”, a declarat luni după-amiază premierul Ludovic Orban în deschiderea ședinței Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Este o schimbare majoră de poziționare a premierului, care la prânz a lăsat de înțeles că nu este de acord cu o eventuală închidere a şcolilor, ca măsură de prevenire a răspândirii infecţiilor cu coronavirus. La finalul Biroului Permanent Naţional al PNL, Ludovic Orban declarase următoarele, cu privire la închiderea școlilor din cauza noului coronavirus:

“Am văzut că toată lumea se pricepe la toate măsurile pe care ar trebui să le ia Guvernul. Această măsură este în analiză. Nu este o măsură care poate fi luată uşor, pentru că o măsură de închidere a şcolilor perturbă procesul educaţional şi lipseşte copiii, elevii, de posibilitatea de a primi toate informaţiile, cunoştinţele necesare şi de a crea un gol în ceea ce priveşte derularea serviciului educaţional. Este o măsură care într-un fel trebuie pregătită. Puneţi-vă întrebarea ce fac copiii care nu se mai duc la şcoală? Rămân acasă. Pot să stea ei sub supraveghere? Există în fiecare familie un bunic sau o bunică sau un membru al familiei – mama sau tata – care nu lucrează?
Copiii nu pot fi lăsaţi fără supraveghere, pentru că, altfel, dacă nu-i mai ducem la şcoală şi îi lăsăm acasă fără supraveghere, s-ar putea să fie cu un grad de expunere mai mare la riscul de contaminare decât dacă se duc la şcoală într-un cadru organizat, aflaţi sub supravegherea cadrelor didactice.(…)”

În curs de actualizare

Foto: Inquam Photos / George Călin

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

 1. Câțu prim ministru!

  • Da! Ce noroc are in viata lui, fraierul, cu aceasta criza mondiala, sa devina Premier!

  • Păi și Orban iar se angajează cu jumătate de normă ?Am auzit că este un post liber la restaurantul parlamentului ,dar nu au spirtoase .Ghinion!

  • Nu mai e, l-au angajat pe unul de la mafia PRO-PSD, pe nume Tudose. Domnul Tudose. Sau e de la pro-pedeserasti? In tot cazul, oameni noi, nu „aceeași mizerie”.

  • Au esență de rom cubanez, sigur e contrafacuta

 2. Și anticipatele?

 3. Om politic de anvergură … mică, va trebui introdus în programa obligatorie din școlile de studii politice !

  • Nici n-avea cum altfel. Toată „anvergura mare” e la mafia PRO-PSD unde slujesc analfabeți de „anvergura”, ca trolul liță.

 4. Usor, usor, vor ajunge la vorba mea! In cateva zile se va inchide totul. Vor ramane functionale sistemul de sanatate, MAI si fabricile de paine. Restul – in concediu.

 5. Suspendati-l si pe Presedinte! In scopul protectiei lui, nu de alta….