G4Media.ro

BREAKING Constanța iese din carantină începând cu 1 ianuarie

BREAKING Constanța iese din carantină începând cu 1 ianuarie

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Constanța a anunțat azi că a primit avizul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP) pentru ca municipiul Constanța să iasă din carantină, potrivit unui anunț oficial al instituției.

Orașul Constanța va ieși oficial din carantină mâine, 1 ianuarie, de la ora 20.00, moment în care vor fi anulate restricțiile impuse special pe durata carantinei.

Carantina a fost instituită în municipiul Constanța la 20 noiembrie, când rata de infectare era de 9,35 cazuri la mia de locuitori, iar acum rata este de 4,5 la mie.

”DSP Constanța a făcut o analiză de risc și a primit avizul INSP pentru ridicarea carantinei, ceea ce se va întâmpla la expirarea termenului legal, respectiv 1 ianuarie, ora 20:00”, este anunțul oficial. (Foto: Prefectura Constanța)

Citește pe Info Sud-Est setul complet de reguli impuse pe durata carantinei în Constanța

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. De parcă, în realitate, ar fi fost în carantină. Se circula de ziceai că e sezon estival, bulevardele supraaglomerate, câteva ore în doua zile am văzut jandarmi în piețe. Într-o luna de „carantina”. Autorități mai comode și mai nepăsătoare nu exista în toată România, în frunte cu Prefectul, cine l-o fi ales nu știu dar e un dezastru.

  • Pai altfel cum sa treaca? Ieseau azi din carantina si intrau din nou peste o saptamina.
   Bine, solutia corecta ar fi eliminarea restrictiilor si protectia selectiva, nu prostiile astea medievale.

  • Nu iesi! Sapa o groapa, preventiv!
   Te scoatem dupa ce decid ca s-a terminat! Ad calendas grecas!

 2. Și la 1 ianuarie 2022 va ieși din carantină

 3. Oricum, și Indiferent de, situație, cauză cum doriți să afirmați la Nivelul Național, de când, a început așa-zisa, Boală, sau cum Mama, Naibii, Virus Cuvid îl Botezați unii, a fost și este o prostie odată, începută, această, Și introdusa tota, panica și isteria, nu se va mai termina Decât, Bunul Dumnezeu să intervină să, ne arate diferite semne la fel, cum sa întâmplat cu Vicinii noștrii în Croația.
  Dar din, că în Anul 1977.

 4. Constanta a fost in carantina ? Noi constantenii nu ne-am dat seama. Aceeasi agitatie ca in zilele normale. Daca vreti sa intelegeti cum de a scazut numarul de infectari, uitati-va la numarul de testari pe zi. Carantina nu a avut absolut niciun merit in reducerea ratei de incidenta. Pur si simplu s-a renuntat la testari. Mai stiti cum zicea Trump prin martie ? Nu faci teste = nu ai virus 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.