G4Media.ro

BREAKING Blinken prezintă scenariul invaziei ruse în Ucraina: Vor inventa un motiv…

Sursa foto: Alex Brandon / POOL / AFP

BREAKING Blinken prezintă scenariul invaziei ruse în Ucraina: Vor inventa un motiv – un fals atac terorist sau un cimitir fals cu ruși uciși în Donbas, poate chiar cu atac cu arme chimice, vor constata ”genocid”. Urmează campania mediatică și decizia de a apăra cetățenii ruși din Ucraina

Secretarul american de Stat, Antony Blinken, a prezentat joi la Consiliul de Securitate al ONU un posibil scenariu al invaziei ruse în Ucraina, potrivit CNN.

”Mai întâi, Rusia plănuiște să inventeze un motiv pentru atac. Nu știm exact ce formă va avea. Poate fi un un fals atac terorist în Rusia sau fie descoperirea unui cimitir fals cu ruși uciși în masă în Donbas, poate chiar cu atac cu arme chimice. Rusia va descrie acest lucru ca purificare etnică sau genocid. În ultimele zile, Rusia a început deja să răspândească unele dintre aceste idei pentru a-și pregăti populația și pentru a pregăti terenul pentru război”, a spus Blinken la ONU.

”Astăzi, acest lucru s-a intensificat în media controlată de statul rus. Am auzit și astăzi aceste alegații. Apoi, guvernul rus se va reuni – în mod teatral, la cel mai înalt nivel, într-o situație de criză și va decide că Rusia trebuie să răspundă și să își apere cetățenii ruși din Ucraina”, a mai spus Blinken la ședința ONU.

Cât despre forma pe care o va îmbrăca agresiunea Rusiei, Blinken a spus că ar putea fi ”atacuri convenționale, atacuri cibernetice și ar putea ținti grupuri specifice de ucraineni”.

Vezi discursul lui Antony Blinken la ONU la minutul 1.10.15:

Vom reveni / Sursa foto: Alex Brandon / POOL / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Putin chiar e un clasic in viată , cred ca tizul lui e Hitler. Surprinzător cat de mult seamănă , parca mă uit la un film care lam mai văzut deja.

  • „BREAKING Putin prezintă scenariul invaziei NATO în Kosovo: Vor inventa un motiv – un fals atac terorist sau un cimitir fals cu etnici ucisi în Kosovo poate chiar cu atac cu arme chimice, vor constata ”genocid”. Urmează campania mediatică și decizia de a apăra cetățenii din Kosovo”……

   Si gata…Serbia a mai ramas fara un teritoriu!

  • Este reprobabil dacă se merge adânc în problemă (adică dacă începe un ww3) dar nici Hitler, nici Putin să nu uităm că deși au mai mazilit pe ici pe colo pe adversari, NU au tras în ai lor ucigând în masă. Pe când ai noștri nu doar că au împușcat românimea cs în brânză ci au si tăinuit Dosarul din 89 până acum.
   Putin – pentru restul e așa cum e, dar pentru ai lui, e patriot. Pe când ai noștri ne ucid pe noi, pe români. Sau după caz, dacă legea nu le permite, ne fură și distrug tot.

  • Wow, cata inteligenta…

  • @dan

   Penibila si incredibil de cinica analogia, avand in vedere ca cimitirele cu etnici Kosovari ucisi sunt reale, documentate si si se pot si vizita.
   Sa te prefaci ca sunt doar pretexte pentru interventia in Kosovo, acum, cand nici sarbii nu mai pretind ca masacrele nu s-au intamplat, este perfect… sovietic.

  • @Elac
   Confunzi Kosovo cu Srebenića!
   O mostra dura de cinism daca tot ai adus vorba: Romania nu recunoaste Kosovo.
   Intrebari?

 2. Dan in Serbia chiar a fost un genocid , dar intre ucraineni si ruși nu fost niciodată sa ceva. Nu am văzut așa ceva in Crimeea sau cele 2 republici separatiste. Nu sunt gropi comune de ruși omorați de ucraineni. Iți imaginezi cum ar arat un război civil in Crimeea intre ruși si ucraineni, nu ai cum nu a fost niciodată.

 3. A picat data de 16.02. Trebuie avansată altă ipoteză. O să ajungem în situația în care Putin va fi considerat neserios dacă nu atacă. Între timp, în fundal, carburantul e 7 lei metru cub de gaz ca fi 100 de lei, dar stăm relaxați.

  • Nu mai juca pocher niciodată in vita ta ești prea slab. Rusi au o carte pe care au sau stradui mult timp au făcut praf orice conducta sau tranzit de petrol si gaze spre EU in afra de ai. Îmi amintesc si acum despre necesitatea de diversificare a EU cum au făcut praf Nabucco si altele, conducta din Azerbaidjan pe care nu sa făcut in special din cauza Turciei . O potica in care Rusia a închis tot cu multe promisiuni care acum sunt zero. Diversitatea EU sa redus la Rusia si acum plătim. Putin va fi considerat neserios noi in tot ce am făcut lam făcut necesar. Green dial EU a făcut asta nu mai avem nevoie de gaz sau petrol suntem ECO nu finanțam conducte nu dam bani ptr. diversitate energetică noi avem moriști curului si Rusia a pus încet mana pe tot.

  • Putin va fi considerat „neserios” dacă nu atacă, zici? Glumești, cred.. De când Războiul îți cere să fii gentleman, parolist și cu papion – adică serios și să te ții de cuvânt?
   Și dacă tot veni vorba, el a zis că nu va invada. Am impresia – mulți au impresia – că-i joacă de fapt pe vestici.

  • @FlatEarther spunea cine ca războiul este ultimul act al incompetentei, este politica dar este un fapt trist te recunoști deja învins si speri ca războiul sa arate ca nu este așa.

 4. Astia sunt tot expertii care ne spuneau ca Saddam are arme nucleare sub perna?!

 5. Rusii vor ataca doar când e luna plina ca să vadă tanchistii pe unde merg. Miercuri 16 era luna plina, dar au pierdut ocazia. Încercați data viitoare.