G4Media.ro

DOCUMENT Adrian Zuckerman, ambasadorul propus de Trump: România trebuie să continue lupta…

DOCUMENT Adrian Zuckerman, ambasadorul propus de Trump: România trebuie să continue lupta anticorupție, voi milita pentru independența justiției / Gazele din Marea Neagră au potențial major de dezvoltare

Adrian Zuckerman, ambasadorul propus de președintele american Donald Trump, a declarat joi la audierea din comisia de specialitate a Senatului SUA că va milita pentru independența justiției din România și va ajuta autoritățile de la București în lupta anticorupție.

Zuckerman a pus accentul în mod special pe subiectul justiție în discursul său din fața senatorilor americani. De asemenea, el a spus că va ajuta Bucureștiul să facă față posturii agresive a Rusiei în regiune și a lăudat România pentru eforturile făcute în NATO și în parteneriatul strategic cu SUA.

De asemenea, Adrian Zuckerman a menționat zăcămintele de gaze din Marea Neagră, despre care a spus că ar putea ajuta România să câștige independența energetică.

El a spus că s-a născut la București, iar familia sa a emigrat în SUA din cauza presiunilor regimului comunist din România. Zuckerman a mai spus că vorbește și citește perfect în limba română.

Sursa Foto: G4Media.ro

În curs de actualizare cu răspunsurile date de Adrian Zuckerman la întrebările specifice ale senatorilor SUA

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

 1. Ca tot asteptau Latrinele si satelitii, venirea lui Zucherman si plecarea lui Klemm, iata ca politica americana fata de coruptie nu se schimba asa cum sperati voi leprelor !

  • 1. Ia cititi voi ce zice – in tottala contradictie cu „muzica sirenelor” ca suntem saraci. prosti etc:

   „Romania is a country of abundant farmland, minerals, oil, natural gas, and other natural resources, and it is blessed with a well-educated, multilingual and industrious populace. I

   n addition to its onshore oil and gas reserves, recent exploration in the Black Sea has discovered substantial off-shore oil and gas reserves, which have the potential to bolster Romania’s energy security.

   The Romanian education system, with high-quality schools and universities, has produced an educated workforce and internationally respected professionals”.

   2. UE(ss) aka germsnika & rusika ne vor slabi, saraci, prosti

   3. USA & UK ne vor puternicu

   4. Luota anti-coruptie, DA, trebuie sa continue, dar sa inceapa cu sefii actiali / fosti ai serviciilor secrete + judecatori + „osmeni de afaceri” care au furat miliarde.

   % kondensatorilot, CORUPTIA are nevoie de doua parti CORUPATORUL si CORUPTUL. Voi va duceti dupa fenta doar dupa ROMANI. Dar STRAINII ?! Ei unde sunt ?!

   Trexziti-va dreaqului !

  • @x-link: ei se trezesc pe dreacu. Nu vezi cât is de manipulați. Presa cu epoleți securista…

 2. Caline,pazea! Vine statul paralel!

 3. Voi ați uitat că SUA i-a lăsat în pace pe securiști și comuniști să se consolideze în post-comunism, culminând cu privatizările.

 4. E „presedintele Trump”, tovarasul tapalaga si drage tovarase jurnalizde nesimtite? Ce e, te dor falcutele alea umflate, de porc in pragul craciunului, daca pronunti cuvintele Trump si presedinte unul langa altul? Cand era prietenul musulmanilor, obama, la casa alba, nu te durea nici limba, chit ca lingeai ca un catel cuminte clantele ambasadelor tovarase si pretine.

 5. Hahaha, ce o mai dați la întors și interpretat în direcția voastră, x-urilor ai vax-urilor ( st , stadionul a fluierat-o pe Halep, nu pe Firea 🙂 )!
  Departamentul de Stat, americanii au spus că încercarea de îngenunchere și dresarea la comenzile voastre a Justiției, a ingreunat lupta anticorupție și funcționarea corecta a instituțiilor statului ( ex lupta pt stoparea traficului de persoane). Până și procurorul general, care ne-a vizitat zilele acestea, a spus că speră să se revina asupra modificărilor făcute de persoanele corupte de nivel înalte ( „mari afaceriști care au furat miliarde”, gen Draknea)
  Așa că, lăsați-o, că măcăne!
  Până și Moldova s-a curățat de unul, pt că ăsta fura de la toți ( inclusiv de la ruși).
  Cum crezi că s-ar simți americanii să știe că Dragnea & company le cere „taxa de protecție” 20% din contracte de sute de milioane-miliarde de dolari, că politicieni și judecători corupți ar putea să îi vândă oricând altor forțe (ex Rusia).
  Microsoft a luat-o cu corupții noștri, deși a vrut să facă un discount statului român, acesta a fost împărțit de „politicienii” români.
  Stați liniștiți, știe toată lumea cine e Dragnea &restul clicii, cine e Adina Florea și alți „justițiabili” favoriți ai puterii