G4Media.ro

Braşovenii vor putea adopta câte un animal de la grădina zoologică /…

Sursa foto: Radio România Brașov FM

Braşovenii vor putea adopta câte un animal de la grădina zoologică / Pentru 10 euro, se scrie numele pe un panou de la intrarea în Zoo / Cu 2.500 de euro poți vedea live, de acasă, ce face animalul

Braşovenii sau firmele din oraş vor putea avea animalele lor la Grădina Zoologică Braşov. Proiectul a fost pregătit de mai mult timp de conducerea Grădinii Zoologice, iar în şedinţa de plen a Consiliului Local Braşov de joi, 23 martie, va fi supus aprobării aleşilor locali, transmite Bună Ziua Brașov.

Animalele nu vor fi luate acasă, ci vor rămâne în colecţia Grădinii Zoologice Braşov şi, în funcţie de pachetul ales, adoptatorii vor beneficia mai multe facilităţi.

„Am pregătit mai multe pachete. Cel mai ieftin este de 10 euro pe an, iar pentru această sumă, numele adoptatorului se va regăsi pe un panou de la intrarea în Grădina Zoologică. Cel mai mare tarif este de 2.500 de euro pe an, care, în viitor, le va permite adoptatorilor să urmărească live animalul, pentru că urmează să implementăm un proiect ce presupune montarea de camere de monitorizare”, ne-a declarat directorul Grădinii Zoologice Braşov, Alin Pînzaru.

În cazul în care Consiliul Local Braşov aprobă hotărârea privind derularea campaniei, Alin Pînzaru a spus că animalele de la Zoo Braşov vor fi scoase spre adopţie în cel mai scurt timp.

În acest moment, în colecţia Grădinii Zoologice Braşov sunt 111 specii, multe animale fiind aduse după anul 2014 (când erau 48 de specii). În perioada următoare, după ce se vor termina lucrările la adăposturi, la Zoo Braşov vor fi aduşi pinguini şi lei de mare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. O sa se bata lumea… in special la cele de 2500€!!!!

    • 2500 pe an!!!! eu propun si pachetul de 10.000 de euro pe an, cand poti lua leul sau tigrul direct acasa la tine pentru ziua de nastere, pasti si craciun si ziua onomastica. la 20.000 de euro pe an, poti lua animalul cu tine in concediu in bulgaria sau la vatra dornei, pentru pensionari.

  2. Eu nu mă duc nici să le văd la fata locului, pentru că mi-e milă de bietele animale ținute în cuști. Parcurile astea zoo cu animale îngrădite ar trebui desființate !
    Ar trebui alocat un spatiu din pădure, mult mai mare, în care animalele să se plimbe cat de cat mai libere.
    Să vezi un cerb amarat după un gard, nu e nicio plăcere, animalul nici nu poate să se miște cum ar vrea.
    În schimb, ca să câștige bani, acum în pădure s-au făcut restaurante, unde plătești 5 lei doar intrarea. O idee mai proastă nici că se putea, care îți lasă un gust amar despre ce înțeleg unii că înseamnă „civilizația”.