G4Media.ro

Brașoveanul Radu Hossu a fost decorat de preşedintele ucrainean Zelenski / A…

Sursa foto: Facebook / Radu Hossu

Brașoveanul Radu Hossu a fost decorat de preşedintele ucrainean Zelenski / A făcut relatări de pe frontul din Ucraina și a condus acțiuni umanitare / „Este cea mai mare onoare din viața mea”

Un brașovean a fost decorat de preşedintele  Zelenski. Este vorba de Radu Hossu . El a fost decorat pentru modul în care s-a implicat în ajutorarea poporului ucrainean de la începutul războiului, anunță Monitorul Expres.

Radu Hossu a primit Ordinul de Merit, gradul III, pentru contribuţia sa. Hossu s-a remarcat încă din primele zile ale războiului prin modul în care relata despre evenimentele despre front. Apoi a început să meargă în Ucraina pentru a duce ajutoare. „Este cea mai mare onoare din viața mea”, a fost mesajul postat de Radu Hossu pe pagina sa de Facebook.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, l-a numit pe Hossu „voluntar, corespondent şi filantrop din România”. Actul a fost semnat de autorităţile ucrainene pe 4 septembrie 2023.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Mda … din ceea ce pareau initial actiuni facute din convingere si dezinteres, totul s-a transformat intr-un circ mediatic, cu interese personale. Nu va fi nicio mirare daca peste 4 ani va candida pentru diverse functii politice, pe mediatizarea facuta pe seama ucrainenilor.
    Trist.

  2. Felicitări !