G4Media.ro

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că i-a sabotat în mod…

sursa foto: captura

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că i-a sabotat în mod deliberat domeniului viticol, după ce și-a vândut participația unui oligarh rus

Brad Pitt a acuzat-o pe fosta sa soție, Angelina Jolie, că a avut „intenții nocive” atunci când și-a vândut participația pe care o deținea la domeniul lor viticol din sudul Franței unui oligarh rus, potrivit Le Figaro.

Acuzațiile sunt făcute de Brad Pitt în noi documente judiciare atașate recent la procesul civil pe care starul l-a intentat la un tribunal din Los Angeles la începutul acestui an. Fostul cuplu de vedete de la Hollywood s-a asociat în 2011 cu o familie de viticultori francezi pentru a produce „Miraval Côtes de Provence”, numit după castelul lor din comuna Le Val, lângă Correns, în Var. Proprietatea de 500 de hectare, inclusiv 50 de hectare de podgorii, a fost achiziționată în 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit acolo în 2014, după ani de conviețuire, înainte de a iniția procedura de divorț în 2016, care se prelungește de atunci în lungi bătălii juridice, în special în ceea ce privește custodia celor șase copii ai lor.

În februarie anul trecut, Brad Pitt a depus o plângere împotriva Angelinei Jolie pentru că, potrivit acestuia, ea și-a vândut acțiunile în octombrie 2021, deși cele două vedete „au convenit să nu vândă niciodată (…) fără acordul unuia sau al celuilalt”. De asemenea, el a acuzat-o că a încetat să mai contribuie financiar la afacere „cu mult timp în urmă”.

Într-o versiune actualizată a plângerii, avocații actorului susțin că „Jolie a avut intenții răuvoitoare împotriva lui Pitt” atunci când și-a vândut participația. De asemenea, ei îl acuză pe Yuri Shefler, magnatul rus care a cumpărat acțiunile deținute de Jolie la proprietatea Miraval, de „asociații și intenții nocive”.

Yuri Shefler „întreține relații personale și profesionale cu persoane din cercul intim al lui Vladimir Putin”, președintele rus. Yuri Shefler este un critic de lungă durată al regimului lui Vladimir Putin, iar în 2002 a avut o bătălie juridică cu statul rus.

În martie, în urma invaziei Ucrainei de către trupele rusești, Iuri Shelfer a afirmat într-o declarație că a fost „exilat din Rusia” de atunci și că își redenumește celebra marcă de vodcă în semn de „solidaritate cu Ucraina”. Avocații lui Brad Pitt spun că acest lucru nu împiedică marca „Stoli” să fie „sinonimă cu Rusia” pentru publicul larg și, ca atare, reprezintă un „risc internațional major” pentru comercializarea vinurilor Miraval Estate. De asemenea, plângerea îl numește pe prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salmane („MBS”) ca făcând parte din „rețeaua de asociați notorii” a lui Iuri Shelfer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. deci brad pitt il acuza pe iuri sefer asta ca e prieten cu mohamad bin salman? asa, si?

  2. Să mai intri în combinații cu femeile. Na!

  3. Asteptam cu drag procesul!