G4Media.ro

Botoşani, premiu pentru proiectul „Oraşul cu cel mai accelerat potenţial de dezvoltare”,…

sursa foto: Facebook

Botoşani, premiu pentru proiectul „Oraşul cu cel mai accelerat potenţial de dezvoltare”, la categoria „Smart economy”, în cadrul Galei „Smart City Industry Awards”

Municipiul Botoşani a fost premiat la categoria „Smart economy” la Gala celei de-a şaptea ediţii a Smart City Industry Awards, pentru proiectul „Oraşul cu cel mai accelerat potenţial de dezvoltare – proiecte depuse spre finanţare de peste 100 milioane de euro în ultimele 12 luni”, a anunţat, sâmbătă, Primăria Botoşani, într-un comunicat de presă, relatează Agerpres.

Evenimentul, organizat sub patronajul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a inclus şi conferinţa „Inteligenţa Artificială în Transformarea Comunităţilor din România”, în cadrul căreia s-a discutat despre implementarea inteligenţei artificiale în dezvoltarea comunităţilor inteligente şi despre cum poate fi folosită inteligenţa artificială pentru a sprijini proiectele Smart City.

„Acesta este rezultatul muncii în echipă şi îi felicit pe colegii din cadrul Primăriei Municipiului Botoşani care au contribuit la acest rezultat”, a afirmat primarul Cosmin Andrei.

În cadrul evenimentului a fost găzduit şi „Pavilionul Sustenabilităţii”, care şi-a propus să aducă împreună companiile din România cu iniţiative şi proiecte de sustenabilitate sau care au sprijinit comunităţile în acest sens, se mai arată în comunicat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Un eveniment exclusiv pentru masculi.
    ev mediu, coa’e!

  2. Ce gluma… A luat premiul pentru POTENTIAL nu pentru dezvoltare in conditiile in care are proiecte de 100 de milioane, dar proiecte DEPUSE, nu CASTIGATE… Mai jos sunt 2 articole despre potentialul botosanilor, unul cu o strada plina de noroi si altul cu o idee creata a primarului, sa faca un sistem paralel de iluminat cu cel care e in prezent…