G4Media.ro

Boris Johnson: Asistăm la venirea unui al doilea val. Este absolut inevitabil,…

Boris Johnson: Asistăm la venirea unui al doilea val. Este absolut inevitabil, îmi este teamă că îl vom vedea

Premierul britanic Boris Johnson a declarat vineri că este inevitabil ca ţara să se confrunte cu un al doilea val de coronavirus şi a precizat că deşi nu îşi doreşte o a doua carantină la nivel naţional, guvernul ar putea fi nevoit să introducă noi restricţii, relatează Reuters, conform Agerpres.

Potrivit unor relatări din media, Regatul Unit se gândeşte dacă să impună o nouă carantină la nivelul ţării, după ce numărul de cazuri aproape că s-a dublat la 6.000 pe zi, numărul de internări în spital a crescut, iar ratele de infectare au luat amploare în zone din nordul Angliei şi la Londra.

„Asistăm la venirea unui al doilea val… Este absolut inevitabil, îmi este teamă, că îl vom vedea în această ţară”, a spus Johnson

Creşterea puternică a numărului de cazuri în ţară înseamnă că guvernul are nevoie să efectueze o evaluare permanentă şi nu a exclus introducerea de noi măsuri restrictive.

„Nu vreau să vorbesc deloc despre o a doua carantină naţională”, a spus premierul britanic, însă a adăugat: „Când vezi ce se întâmplă, trebuie să te întrebi dacă nu cumva trebuie să mergem mai departe”.

Sursa foto: Facebook\ UK House of Commons

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ei, aia deștepți (adică noi) au pornit cu valul doi în continuarea primului, diluindu-i puterea în lunile de vară, alții mai stricți s-au ferit din greu și o trag acum.
    Cum le spuneam unor prieteni acum vreo luna și ceva, în prostia și indisciplina noastră vom ieși mai bine decit alții mai stricți și mai disciplinați. Glumeam, dar se pare că am nimerit-o.

  2. sa nu mai asiste sa faca ceva treaba ca altfel e out

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.