G4Media.ro

Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța, respinge afirmațiile lui Iulian Dumitrescu din stenograme:…

Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța, respinge afirmațiile lui Iulian Dumitrescu din stenograme: Nu am discutat niciodată despre aceste lucruri cu nimeni, iar aici sunt incluse persoanele care apar în stenograme 

Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța, respinge orice legătură cu dosarul de corupție al directorului Agenției Române de Salvare a Vieților Omenești pe Mare (ARSVOM). În stenogramele publicate de G4Media.ro, deputatul PNL George Stângă (Galați) și președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, apar în timp ce îi cereau ministrului Transporturilor Cătălin Drulă să îi păstreze în funcție pe șefii Agenției, invocând un presupus interes al lui Huțucă.

”Am aflat despre aceste chestiuni din presă. Nu am discutat niciodată despre aceste lucruri cu nimeni, iar aici sunt incluse persoanele care apar în stenograme. Nu aveam nici cum să intervin și nici să discut despre situația directorului ARSVOM din simplul motiv că nu îl cunosc și nu m-am întâlnit cu el niciodată. Mai mult, nu cunosc pe nimeni din acea instituție și nu am interacționat vreodată cu nici o persoana de acolo”, a declarat Bogdan Huțucă pentru G4Media.ro.

Fragmentul din stenograme în care Iulian Dumitrescu invocă numele lui Bogdan Huțucă:

Dumitrescu Iulian: Dacă nu vrei să mi-l schimbi, ăăă, dacă vrei să-l vezi sau măcar să verifici sau mai știu io ce …
Drulă Cătălin: Da, mă, îți dai seama …
Dumitrescu Iulian: … ține-l în dreptul meu că Huțucă nu te știe și n-are el treabă cu tine, Huțucă de la Constanța.
Drulă Cătălin: Te-a întrebat de …
Dumitrescu Iulian: Da, i-am spus lasă că vorbesc io cu tine.
(…)
Drulă Cătălin: La ARSVOM, că m-ai întrebat, n-am avut decât asta cu Corpul de Control, pentru că nu știu pe cine să întreb. Dacă știi tu un om bun pe partea asta cu salvare că aici e minat cumva.
Stângă George-Cătălin: Știi ce se întâmplă, Cătăline?
Drulă Cătălin: Da?
Stângă George-Cătălin: Ei s-au descurcat în ultima perioadă și au atras și fonduri europene. Cred că au vreo trei-patru proiecte pe care le aduc acolo.
Drulă Cătălin: Păi nu, să știi că majoritatea sunt pe buget de stat.
Stângă George-Cătălin: Nu, au și pe fonduri europene acolo.

Declarația integrală a lui Bogdan Huțucă pentru G4Media.ro:

În contextul apariției în spațiul public a stenogramelor din dosarul directorului ARSVOM și a informațiilor potrivit cărora procurorii au indicat că intervenţia celor doi liberali ar fi avut loc la rugămintea mea, vreau să fac următoarele clarificări.

1. Am aflat despre aceste chestiuni din presă. Nu am discutat niciodată despre aceste lucruri cu nimeni, iar aici sunt incluse persoanele care apar în stenograme.
2. Dacă este nevoie vreodată să discut despre problemele Constanței și dacă sunt probleme care intră în atribuțiile mele ca parlamentar sau ca șef al filialei PNL Constanța, mă pot adresa în mod direct Ministrului Drulă sau oricărui alt ministru, în calitate de membru al Parlamentului, conform uzanțelor și cutumelor.
3. Nu am intervenit și nu voi interveni niciodată în problemele altor organizații, în numele altor organizații sau în alegerile desfășurate în interiorul lor.
4. Nu aveam nici cum să intervin și nici să discut despre situația directorului ARSVOM din simplul motiv că nu îl cunosc și nu m-am întâlnit cu el niciodată. Mai mult, nu cunosc pe nimeni din acea instituție și nu am interacționat vreodată cu nici o persoana de acolo.
5. De când sunt președintele PNL Constanța am promovat politic doar persoane profesioniste și cu o statură morală impecabilă și toate aceste decizii au fost luate în urma unor discuții deschise în interiorul filialei.
6. În concluzie, nu am avut și nu am nicio legătură cu acest caz.

Foto: Bogdan Huțucă – Facebook

Citește și: STENOGRAME Cum încercau să intervină doi liberali cu influență pe lângă ministrul Drulă ca să le țină oamenii în funcții: ”Domnule ministru, fac ce vrei tu!”/ Afaceriștii reținuți de DNA: ”Drulă nu e om, e câine (…) Omul e nebun! Nu se înțelege cu nimeni”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. stiam eu ca exista un PNList-ROMANICA-NORMALA-EDUCATA cinstit

  2. Bombonel, Costel Tablă Alexe, Măzărel, Chirică, Daddy, Tăriceanu, … toţi – oameni harnici, cu frică de Dumnezeu

  3. Huțucă, lasă-ne! Moare PSD-ul si, imediat, PNL. USL a fost blestemată.

  4. CAT de prosti ne cred astia. Parca nu vedem asta in fiecare zi in jurul nostru, hotia coruptia nulitati ajunse personalitati. ne am saturat de voi. Asa cum in SUA a aparut ME TOO si la naoi ar trebui sa apara o miscare in care oamenii sa povesteasca fiecare coruptia si nepotismul cu care se intalneste la locul de munca copii nepoti si amante de politicieni generali samd. Daca nu facem ceva ne meritam soarta. Oameni buni rudele voastre vor muri fiindca se fura bani de la sanatate investitii transporturi. Copii vostri vor fi sclavii copiilor lor. chiar nu va pasa, chiar nu mai aveti coloana? sunteti prinsi cu telenovele si reduceri? pacat…

  5. CRED CA MAI REPEDE HOTUCA DECAT HUTUCA.